Vas megyében megbízható klímaszerelés

Kevesen tudják, de a klímaberendezéssel történő fűtés energiahatékony megoldás, 10-15%-kal gazdaságosabb, mint a gázfűtés.  Sokféle igénynek megfelelni képes, rengeteg funkcióval bíró klímaberendezés közül választhatunk.

Vas megye klímaszerelés szekértői segítséggel a készülék kiválasztásától a telepítésen át a karbantartásig – Tóth László klímaszerelő többéves tapasztalattal segít eligazodni a rengeteg féle típus és márka között. Klímavásárlás előtt célszerű átgondolni saját igényeinket, mennyit szánunk a készülékre, milyen és mennyi funkciót tartunk fontosnak a berendezésen – szükségünk van-e wifis készülékre, illetve, ha nem kizárólag klímával szeretnénk fűteni otthonunkat, akkor nem biztos, hogy a legmagasabb SCOP értékkel rendelkező készüléket választjuk. a SCOP érték azt mutatja meg, hogy a készülék fűtési üzemmódban milyen energiahatékonysággal működik. Az 5,10 SCOP érték A+++ kategóriának felel meg.

Fűtésre optimalizált és sima klímák között is rengeteg típus létezik. Az inverteres klímák a legenergiatakarékosabb típusok közé tartoznak. A hagyományos klímától annyiban tér el, hogy nem kapcsol ki és be ahogy a helyiség hómérséklete változik, hanem folyamatosan működik, akkora teljesítménnyel, amekkorát a körülmények igényelnek. Ezek a készülékek csendesebbek is, bátran telepíthetjük akár hálószobába is. A készülék kiválasztásánál, a vásárló igényeinek megfelelő teljesítményű és tudású készülék kiválasztásánál legjobb, ha a telepítést végző szakember tanácsát kérjük, ő tisztában van a piacon lévő megbízható készülékek típusával, tudásával, karbantartási igényeivel. Vas megyében klímaszereléssel kapcsolatban hívja Tóth Lászlót a 06308428917-es telefonszámon.