Üveggyapot alacsony áron online!

A centrifugális üveggyapot egy szálas anyag, amelyet olvadt üvegből állítanak elő centrifugális permetezési eljárással, szálképzéssel és szórással, hőre keményedő gyantával, majd hőkezelésnek és mélyfeldolgozásnak vetik alá. Termékek sorozata kapható nálunk is különféle célokra.

Üveggyapot rendelhető szigeteléshez a hoszigetelesjoaron.hu weboldalon, tehát mindenképp megéri benézni hozzánk, ha ön is a megfelelő anyagot keresi a szigeteléshez. A centrifugális üveggyapot belső szálai lazák és elágazottak, sok apró spóra található bennük. Ez egy tipikus porózus hangelnyelő anyag, és jó tulajdonságokkal rendelkezik. A centrifugális üveggyapotból falpanelek, mennyezetek, térhangelnyelők stb. készíthetők, amelyek sok hangenergiát képesek elnyelni a helyiségben, csökkentik a visszhangzási időt és csökkentik a beltéri zajt. A nálunk kapható üveggyapot számos előnnyel rendelkezik, például égésgátló, nem mérgező, korrózióálló, alacsony térfogatsűrűségű, alacsony hővezető képességű, erős kémiai stabilitással bír, alacsony nedvességfelvételi sebessége van, jó víztaszító képességgel rendelkezik stb. Sok felhasználó elismeri, hogy kiváló teljesítményű szigetelés, így a centrifugális üveggyapotot széles körben használják. A centrifugális üveggyapotból új üveglapok, centrifugális üveggyapot filc, centrifugális üveggyapot csövek és egyéb anyagok is készíthetők.

Ezeket az anyagokat széles körben használják az építőiparban, a vegyiparban, az elektronikában, az elektromosságban, a kohászatban, az energetikában, a közlekedésben és sok más területen is. A hangelnyelés, a zajcsökkentés és a hőszigetelés hatása igen jelentős. Az üveggyapot az üvegszál kategóriájába tartozik, és mesterséges szervetlen szál. További részletekért és rendelésért nézzen be minél előbb a hoszigetelesjoaron.hu weboldalra.