Miért pont a Jobtain?

Manapság a gazdasági élet szereplői számára az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat, hogy a folyamatosan változó körülményekhez minél inkább alkalmazkodni tudjanak. Ennek az alkalmazkodásnak az egyik legfontosabb sarokköve, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű, valamint tudású dolgozói bázis.

Jobtain számtalan esetben segítséget tud nyújtani a hazai vállalkozásoknak. Nagyon sok vállalatnak egyszerűen nincs sem elegendő erőforrása, sem ideje arra, hogy felkutassa a potenciális munkavállalókat és alkalmazza őket. Ha az Ön vállalata is ebben a helyzetben van, akkor a munkaerő-kölcsönzés gyors és egyben hatékony megoldást jelent. Ez az opció több szempontból is előnyös. Például, ha a vállalat nagyobb mennyiségű vagy sürgős megrendelést kapott, amihez mielőbb és meghatározott időre nagyobb létszámú munkaerőre van szüksége. Létszámstop esetén is jó döntés a munkaerő-kölcsönzés, mivel a kölcsönzött munkaerő nem számít bele a vállalat statisztikai létszámába. Ez az alternatíva a hosszabb betegállomány és a szabadságolás áthidalására is megoldást jelent. Ráadásul így a saját állományba vétel előtt úgy mondd kipróbálhatók az új kollégák, így pár hónap elteltével akár át is tudja venni a legjobbakat.

Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a munkaerő-kölcsönzés nem munkabérként könyvelendő, hanem szolgáltatási díjként, tehát ezáltal a költségek optimalizálhatók. A Jobtain Kft. kiváló partner lehet a munkaerő-kölcsönzés területén. A cég fő profilja a munkaerő kölcsönzés és a közvetítés. A munkavállalókat elsősorban Erdélyből, Magyarországról és Ukrajnából biztosítja. A Jobtain Kft. legfőbb célja, hogy összehozza a dolgozni vágyó munkavállalókat és a munkaerőhiány problémájával küzdő cégeket. Bővebb információkat a partner.jobtain.hu weboldalon talál!