Prémium kategóriás építőzselé jó áron!

Az építőzselé termék megjelenése és állaga inkább hasonlít a körömlakkhoz vagy akár egy vastag alaphoz! A Builder Gel néven ismert prémium folyékony gél palackban, és az egyetlen gél a piacon, amely ecsettel ellátott palackban kapható. Ez a funkció önmagában is rendkívül egyszerűvé teszi a munkát, mivel nincs szükség semmilyen más eszközre a termék használatához! Az építőzselé lakkszerűen felvihető, de a végeredmény egy gél! Elképesztő!

Építőzselé olcsón várja a marillynails.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtekintheti a teljes gél kínálatunkat a lehető legjobb árakkal.  Az iparágban dolgozó körömtechnikusok szeretik az építő zselét, mivel a hagyományos zselékhez képest folyékonyabb állagának köszönhetően a folyékony géllel végzett munka kétszer olyan gyorsan megy végbe! A legjobb dolog ebben az, hogy ennek a terméknek az előnyei nem érnek véget a rendkívül egyszerű használatban! A builder gel nem melegszik fel a lámpában, nincs olyan kellemetlen érzés, amelyet mindannyian ismerünk és mitől rettegünk! Sőt, ez a termék könnyűnek érződik a körömön, nincs nehéz mesterséges érzés. Az építő gél az egyetlen feloldódó gél! Tudjuk, hogy ez nehezen hihetőnek hangzik, de így van! Ennek a fantasztikus terméknek a eltávolítása nem igényel reszelést, szóval remek hír kezdőknek és szakértőknek egyaránt!

Ne aggódjon, még mindig olyan erős és megbízható, mint a hagyományos gélek! A builder gel erős és tartós. Nem csak a törésre hajlamos körmök erősítésére kiváló, ezzel a termékkel akár 5 mm-es körömhosszabbítás is lehetséges! Használhatja törött vagy repedezett köröm helyreállítására, a köröm megerősítésére és körömlemez architektúrára! További információkért és részletekért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.