Esővízlopó magas minőségben és jó áron az interneten

Az esővíz összegyűjtése a csapadékvíz lefolyását is segíti, így csökkenti a helyi áradásokat és a talajeróziót. Az esővíz gyűjtése egyszerű módja a pénzmegtakarításnak és egyben a vízmegtakarításnak is, mivel ez nagyon fontos forrás. Bővebben az esővízgyűjtésről weboldalunkon olvashat.

Esővízlopó magas minőségben vár mindenkit a sunikft.hu weboldalon, tehát megéri ide látogatni ha önnek is szüksége lenne egy ilyen berendezésre.  A természeti erőforrások megőrzése kulcsfontosságú a fenntartható jövő biztosításához, különösen a jelenlegi népességnövekedés és az éghajlatváltozás veszélye mellett. Víz borítja a Föld 70%-át, de csak 1%-a iható. Ennek eredményeként a vízvédelmi technikák egyre népszerűbbek. Az esővíz összegyűjtése megvalósítható lakó- és kereskedelmi épületekben. Ez abból áll, hogy összegyűjti az esővizet az épület tetejéről vagy más felületekről, és tartályban vagy ciszternában tárolja. Bár az esővíz nem alkalmas ivásra és főzésre, vannak olyan alkalmazások, mint a ruhamosás, a kertek öntözése és a WC öblítése. A vízmegtakarítás akár 40%-kal is megnövekedhet, ha napi rendszerességgel használja az esővizet, csökkentve ezzel a rezsiszámlát.

Az esővizet összegyűjtik a tetőkről és más felületekről, majd szűrik, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket belőle, például a leveleket. A vizet az ingatlanban elhelyezett tartályokban tárolják, gravitációval vagy szivattyúzva szállítják. Az esővíznek egy erre a célra kialakított csőrendszeren keresztül kell haladnia, mert ivásra nem alkalmas. Egy tipikus esővízgyűjtő rendszer a következő elemekből áll: Víztároló tartály: A kapacitása és elhelyezkedése a rendeltetésétől és a rendelkezésre álló helytől függően változhat. Vezérlőegység: Figyelik a vízszintet a tárolótartályban. Bővebb leírásért keresse fel a sunikft.hu weboldalt.