Felejtse el az anyagokat illető előítéleteket!

Vannak bizonyos alapanyagok, amelyek finoman szólva sem számítanak népszerűnek. A nyílászárókat tekintve a műanyag és az alumínium ez a két anyag. Mindkettőről számos sztereotípia és tévhit kering, ezért általánosságban véve, meglehetősen negatív hírnévvel rendelkeznek. Pedig érdemes volna némiképp más szemszögből tekinteni rájuk.

Az anyagokra vonatkozó előítéletek kapcsán itt tudhat meg bővebb információkat! Az alumínium és a műanyag kapcsán a leggyakoribb előítéletek, hogy előbbi rideg, utóbbi pedig általános közellenségnek van kikiáltva, ami miatt tönkremegy a Föld. Holott az alumínium egyáltalán nem rideg, csak okosan kell tudni használni, ráadásul rengeteg pozitív hatással is rendelkezik, amiket érdemes volna kiaknázni. A műanyag pedig egy igazán hasznos anyag, amelynek az élet számos területén megvannak az előnyei, illetve a maga szerepe. Az élővilágot pedig nem a műanyag teszi tönkre elsősorban, hanem a zacskók és a nagy tételben előállított csomagolási anyagok, hulladékok. A PET-RO Nyílászáró előszeretettel alkalmazza mindkét anyagot, méghozzá nagy sikerrel.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megrendelők egyre nyitottabbak ezekre az anyagokra, habár az előítéletek még mindig élénken élnek az emberekben. Véleményünk szerint érdemes nyitottnak lenni ezekre az anyagokra, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Sokan a fa nyílászárókat favorizálják, azonban ezeknek egyre jobban lejár az ideje, költségesek, ráadásul utókezelést igényelnek. Az alumínium és műanyag nyílászárók formálhatóság és szigetelés szempontjából is nagyszerű választásnak bizonyulnak. A színterezésnek köszönhetően pedig olyan külsővel ruházhatók fel, amilyet csak szeretne a megrendelő. Bővebb információkért látogasson el a petro-nyilaszaro.hu webáruházba!