Hatékony pályázatírás a pozitív eredmények érdekében

Egy jól megírt pályázat nagy mértékben növeli a pályázat pozitív elbírálásának esélyét, illetve képes a pályázót kiemelni a többi jelentkező közül. A pályázatok kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy a vállalkozásfejlesztési célokat elérjük.

Pályázatírás terén a WiseSense nagy segítséget tud nyújtani a mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A több éves tapasztalat, illetve a folyamatos tudásfejlesztés által rengeteg vállalkozásnak tudtak már segíteni a gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos beruházási, valamint fejlesztési célok elérése érdekében. A pályázatírás legelső vagy mondhatni nulladik lépése a jogosultság vizsgálata, melynek során kiderül, hogy az érdeklődő megfelel-e a pályázati kiírás által előírt szabályozási, jogi, valamint egyéb követelményeknek. A pályázat előkészítésének ez a leglényegesebb része, mivel így kiderül, hogy az adott pályázatra érdemes-e időt fordítani. Ha a jelentkező megfelelt, akkor következhet a pályázat tervezésének szakasza, melynek során az ügyfél és a pályázatíró szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy a projekt teljes mértékben megfeleljen a pályázati kiírásnak.

Ezt követően sor kerül a pályázati dokumentáció elkészítésére. A megfelelő költségvetés tervezővel, illetve jól irányzott kérdésekkel nagyon gyorsan lehet haladni. A pályázat benyújtása a pályázatíró szakma egyik legizgalmasabb része. A pályázatíró és az ügyfél közös munkájának köszönhetően minden dokumentáció egy komplex projektben készen áll a megmérettetésre. A végső lépés a pályázat nyomon követése. A WiseSense nem csak követi a pályázat állapotát, hanem értesíti is az ügyfelet az aktualitásokról, például az eredményekről vagy további teendőkről. Ha szükséges, akkor hiánypótlásra, támogatói döntésre vagy tisztázó kérdésekre is sor kerülhet.