Egy házibuli elengedhetetlen kelléke egy flaska

Minél idősebbek vagyunk, annál inkább úgy érezzük, hogy az idő egyre jobban rohan és az évek csak úgy elröppennek mellettünk. A baráti összejövetelek megritkulnak, hiszen mindenki elfoglalt, családos, így aztán ezek a programok megkopnak. Amikor pedig mégis sikerül összehozni a társaságot, az különösen nagy élményt jelent, így hát érdemes apróságokkal igazán emlékezetessé tenni ezeket a pillanatokat.

Egy frappáns felirattal ellátott flaska például kitűnő erre a célra. Szinte minden társaságban vannak olyan szállóigék, bölcseletek, vagy épp emlékezetes dátumok, amelyek hallatán garantált a nevetés, érdemes tehát ezek közül valamelyiket – avagy akár mindegyiket – a flaska felületére gravíroztatni. Ezt megtehetjük akkor is, ha egy szokványos szálcsiszolt darab mellett tesszük le a voksunkat, ám a mai modern lézeres gépek számára semmilyen anyag nem jelent problémát. A választék pedig szerencsére óriási, így biztosan megtaláljuk az optimális példányt. Ugyanakkor vásárláskor a legnagyobb dilemmát általában az okozza, hogy melyik méret mellett döntsünk, hiszen az sem szerencsés, ha túl kicsi a laposüveg, ám az sem, ha túlságosan nagy.

Ezzel együtt, ha az elsődleges célunk az, hogy ezeken a baráti összejöveteleken használjuk, akkor bölcsebb, ha egy nagyobb flaska mellett határozunk. Ez nem csak azért optimális, mert így biztosan nem fogy ki belőle a tartalom idő előtt, de az óriási, 1,8 literes űrtartalommal bíró flaska hatalmas felülettel is rendelkezik, így biztosak lehetünk benne, miszerint elég hely áll majd a rendelkezésünkre, amikor a feliratokat kiválasztjuk. Természetesen az élmény úgy teljes, ha a készletben gondolkozunk és a laposüveg mellé egyből beszerzünk stílusában hozzáillő feles poharakat is. Így aztán garantált lesz a jókedv és az is borítékolható, hogy a társaság gyakrabban összeül majd egy kis mulatozásra.