Webtárhely szolgáltatás, fennakadás nélkül

Egy weboldal létrehozása után még számos feladattal kell megbirkózni. Gondoskodni kell a vírusvédelemről, a különböző kéretlen tartalmak kiszűréséről a levelező rendszerben, a biztonságról, az állandó ellenőrzésekről, stb.

Webtárhely szolgáltatás igénylésével azonban a fent felsorolt feladatok megoldása többé nem az ügyfeleket terheli. A wwh.hu weboldalon választható különböző webtárhely csomagok mindegyike tartalmazza alapszolgáltatásként a legfontosabb védelmi és biztonsági funkciókat, s a további extra csomagtartalom a webtárhely típusától függ. Legyen szó alap, üzleti vagy prémium webtárhelyről, a wwh.hu csapata minden egyes nap biztosítja, hogy a levelezés és a weboldal jó kezekben legyen, és fennakadás nélkül működjön.

A magyar vállalkozás célja, hogy olyan webtárhely szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, mellyel megkönnyítheti életük, biztonságossá teheti online tevékenységeiket. Mindezt kedvező feltételekkel, kényelmesen és alacsony árakon. A webtárhely csomagok kiválasztásában, s annak menedzselésében naprakész ügyfélszolgálat segít. A magánszemélyek ügyintézésén kívül jártasak az egyéni üzleti megoldásokban is ügynökségeknek vagy fejlesztőknek egyaránt remek ajánlatokat kínálnak. A wwh.hu oldalon kiválasztott webtárhely csomag árai az áfát nem tartalmazzák, s a díj egy évre értendő. Természetesen igény esetén bővíthetők a csomagok és különböző plusz kiegészítők is járhatnak hozzá. A webtárhely kiválasztását leginkább az befolyásolja, hogy milyen típusú weboldalhoz kívánja megrendelni az ügyfél. Ugyanis egy landing page teljesen más funkciókat kíván, mint egy 100 email fiókos, több GB-os weboldal. Éppen ezért, ha nehéz a választás, érdemes szakértők segítségét kérni a wwh.hu oldalon!