Totyogó kacsa – Tanuljunk meg együtt járni!

A gyerek járni tanítása nem könnyű feladat, ráadásul a szülő nem is tud mindig ott lenni, hogy segítse a kicsit. A totyogó kacsa viszont nem csak segítheti a gyermeket, de még szórakoztatja is a kicsit.

Totyogó kacsa tökéletes minden kis totyogni vágyó számára! A totyogó kacsa hatalmas segítséget jelent a járni tanulás során. A gyerek belekapaszkodik a fogantyúba és tolja maga előtt a kacsát. A gyerek nem egyhamar fogja megunni a totyogást, mivel a totyogó kacsa lába mozog és közben hápog is, így a gyerek kitűnően szórakozik, miközben idővel egyre ügyesebbé válik. A totyogó kacsa működéséhez nincs szükség elemre. Egy igazán egyszerű, de annál nagyszerűbb játékról van szó, aminek ráadásul még hasznát is veszi a gyerek. Az aranyos sárga-fehér totyogó kiskacsa óriási segítséget jelent, mivel, ha a gyerek már meg tud tenni pár lépést, azonban bizonytalan, akkor is nagy hasznát veszi a totyogó kacsának. A babák még inkább élvezik a tologatást, annak tudatában, hogy az édes kis kacsa mókásan mozog és hangot is ad ki.

A totyogó kacsa nagy segítségére lehet a kicsiknek és a szülőknek egyaránt. A mókás kis kacsáról és a szállítási, valamint fizetési információkról a jatek-webaruhaz.hu weboldalon tájékozódhat. Megéri ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ugyanis kiváló minőségű játékokat találhat itt, melyekhez bő leírást talál és ajánlott korosztályt. A totyogó kacsa is egy olyan játék, mely a vásárlók nagy kedvence. Ezt a játékot egy éves kortól ajánlják a gyártók. Véleményünk szerint ez egy olyan kitűnő játék, mely számos családban jól jön a kisgyereknek. A totyogó kacsa népszerűsége a megnyerő külsejében és a hasznosságában rejlik elsősorban. Rendelje meg Ön is ezt a nagyszerű játékot, higgye el nem fogja megbánni!