Szennyvízszivattyú az Atlas Copco gyártósorairól

Szennyvízszivattyú nem található minden háztartásban, pláne ott, ahol tökéletesen kiépített csatornarendszer működik. S ily módon sokan bele sem gondolnak, hány helyen válhat remek segítséggé ez az elektronikai eszköz.

További információk ide klikkelve érhetők el a szennyvízszivattyúról, a bestrent.info oldalon. Az építőipar jelentősen könnyebb helyzetben van, mióta a szennyvízszivattyúk a rendszeresen használatos eszközök között kapnak helyet e területen. Miért? Rendkívül egyszerű, mert alkalmazása során rengeteg energia és idő spórolható meg. Márpedig, ahogy a mondás is tartja: „Az idő, pénz!”. A bestrent.info weboldal kínálatában a svéd Atlas Copco gyártósorain készült, WEDA szennyvízszivattyú kiválóan alkalmas a víztelenítésre.

13 kg-os súlyával ez a szennyvízszivattyú abszolút a hordozható kategóriába esik. Azonban ez a tulajdonsága ne tévesszen meg senkit, ugyanis az anyag valamint az alkatrészek, melyekből létrejött, komoly igénybevételhez is ideális. Ez a típusú szennyvízszivattyú 19 m³/hód folyadékszállításra képes, melynek hőmérséklete 35°C-ban van maximalizálva. Fontos adatnak bizonyul a szennyvízszivattyúknál az, hogy hány méterben van meghatározva az emelőmagasság, hisz ez a tulajdonság is befolyásolja a használhatóságát. A Bestrent által kínált termék 13 méter maximális ürítési magassággal van ellátva. Ezen műszaki jellemzők mellett, továbbá a márka név révén egyértelművé válik, hogy remek szolgálatot tesz ez az eszköz a különböző felhasználási területeken. Alkalmankénti használat miatt azonban nem biztos, hogy érdemes rá beruházni, ilyen esetekben a bérlés szerencsésebb és kényelmesebb megoldás lehet. A bestrent.info oldalon erre is van lehetőség, s ezzel kapcsolatosan bővebb információt a „Rólunk” menüpontban találhatnak az érdeklődők, valamint a megadott elérhetőségek valamelyikén kaphatnak tájékoztatást az ügyintézőktől. Forduljanak hozzájuk bizalommal!