Prémium kutyatáp eledel

Minden kutya fő energiaforrása a hús. Ehhez, mindenképp szükség van, megfelelő mennyiségű növényi forrásra is, mellyel könnyebb emésztést, kiegyensúlyozott és boldog életet biztosíthatunk a házi kedvencünk számára.

A prémium kutyatáp eledel, minden kutyus egészséges és megfelelő táplálkozásának fontos része. Ezek a valódi minőségi kutyaeledelek, fehérjében, zsírokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, rostokban gazdagok. Segítségükkel a csontjaik, izmaik fejlődése megfelelő ütemben halad, illetve összetevői jó hatással vannak a szőrzetükre és a bőrükre egyaránt. Növelhetjük immunrendszerük védekezőképességét és elősegíthetjük ízületeik erősödését. A prémium kutyatápok nem csak ízletesek, de szigorú ellenőrzés alatt válogatott hozzávalókat tartalmaznak. Akinek fontos a kedvencének egészsége, az hogy mindig teljes értékű táplálékot nyújthasson neki, akkor olyan kutyaeledelre van szükség, melyeknek hús és növényi összetevőinek aránya megfelelő. A prémium kutyatápokban ez mind megtalálható.

Remek választás lesz, ha a tapbar.hu kínálatunkból, az Acana Lamb & Apple eledelt választja, melyet külön, nagytestű, felnőtt kutyák számára fejlesztettek ki. Ez a teljes értékű táp, a kutyusoknak húsban gazdag étrendet biztosít, amit zöldséggel és gyümölccsel egészítettek ki. Minden olyan összetevőt tartalmaz, melyre egy házi kedvenceknek szüksége lehet. Csakis rancson nevelt bárányhús található benne, egyéb más hússzármazékokat nem tartalmaz. Összetétele korlátozott, ezért az érzékeny emésztőrendszerű és allergiás kutyusok is fogyaszthatják. Az optimális emésztéshez a komplex gyógynövény hozzávaló járul hozzá. Nem tartalmaz gabonákat és gyorsan felszívódó szénhidrátokat, mellyel megelőzhetjük az elhízásukat.