Pink szőnyeg, ami garantáltan feldobja a hangulatod!

2021 egyik trendi színe a pink, vagy más néven rózsaszín, amelynek egyik jelentése: szegfű. Tündöklő és gyönyörű szín, mint egy szép virág.

A pink szín a halvány rózsaszíntől az élénk bíborrózsaszínig árnyalódhat. A hölgyek egyik kedvenc színe. Nem véletlen ez, hiszen nagyon bájos, igazi bombázó szín. A vörös és a fehér színek keveredésével állítható elő. A férfiak is úgy tartják, hogy a rózsaszín a nőiesség, a lágyság és a kedvesség szimbóluma.

2021 a pasztellszínek éve lesz. A pasztellrózsaszín szerelmesei örülhetnek, ugyanis az egyik legtrendibb színről beszélünk, ami az elkövetkezendő évet illeti. Nem árt egy kis változtatás az újévben, hogy derűvel és vidámsággal vághassunk bele az új esztendőbe.  A letisztult tereket könnyen feldobhatjuk majd e gyönyörű pink színnel. Lenyűgöző összhatás és harmónia költözik vele otthonunkba.

Szőnyeg
Szőnyeg

A natúr színek kedvelői is izgalmassá tehetik a hangulatot egy-két becsempészett szép színnel, egy fal átfestésével, vagy egy gyönyörű pink szőnyeggel is akár. Egy aprócska változtatás, apró munkával is kivitelezhető, nem kell gigászi beruházásokra gondolni rögtön, ha egy kis felújítást szeretnénk.

Aki szereti a színeket, de a letisztultságot is, annak sem kell lemondania semmiről, sőt, költséghatékonyan vihet színt a falak közé. Például néhány szép párna, pléd, vagy szőnyeg gyönyörűen öltözteti a teret. Pénztárcabarát megoldás az is, ha az egyik falat lefestjük valamilyen új, klassz színnel. A nagyobb igénybevételnek kitett helyiségek, például az előszoba jobb, ha tisztítható falfestéket kap, amit egyszerűen letörölhetünk, ha bepiszkolódott. A kisebb munkálatokat ráadásul mi magunk is elvégezhetjük, egy fal átfestése nem egyenlő egy szekrénysor összerakásával, kezdjünk bele bátran.

Egy szép pink szőnyeg minden helyiséget felturbóz. A szőnyeg az otthon lelke. Nélkülük nem elég otthonos a légkör, még akkor sem, ha az egész ház padlófűtésű. Nem csak a padló melegsége a fontos talpainknak, hanem a lelkünk és érzékszerveink is igénylik a puha érintésű és szép szőnyegeket. Egy pink szőnyeg nem csak a kislányok szobáit uralhatja, hanem a közös használatú fürdőszobát is.

Otthonunk, lakókörnyezetünk meghitt és barátságos légköre nagyon fontos ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak lehessenek mindennapjaink.