Intim gyanta minden mennyiségben

Sokan még mindig a borotválkozás felé fordulnak, amikor a szőrtelenítésről van szó, de számos oka van annak, hogy a gyantázás sokkal jobb az Ön számára, ideértve az időmegtakarítást, az érzékeny bőr ápolását és a biztonságot! Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Intim gyanta elérhető a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, tehát hozzánk forduljon, ha ön is unja már hogy folyamatosan elvágja magát a borotvával, ráadásul szinte minden második nap borotválkozni kell. A felmérések szerint az intim területüket borotváló emberek negyede megsebesíti magát. Ez egy nagyon nagy szám. Ez nem csak különösen fájdalmas, ha érzékeny bőrt vág meg, hanem fertőzésre is hajlamossá teszi – főleg, ha újra felhasználja borotvát. A borotválkozás után csak néhány napra van szükség, hogy a terület szúrós legyen a szőr újbóli növekedésével, nincs ez így viszont gyantázás esetén. Ha borotválkozás helyett inkább gyantázik, akkor szinte három hétig sima lehet a terület. Amikor elfoglaltak vagyunk, nehéz lehet időt szánni a borotválkozásra a rutin részeként. A gyantázás kihúzza a szőrt a gyökeréből, így teljesen újra kell nőnie, így hetekig átélheti ezt a selymes érzetet.

Sok gyantázó kliens arról számol be, hogy a rendszeres gyantázás után a szőr kezd vékonyabbá válni és néha könnyebbé is. Ha borotválkozik, akkor a tüsző legvastagabb részén vágja le szőrt, aminek következtében vastagabbnak látszik. A gyantázás nem árthat, különösen akkor, ha szakember végzi minőségi gyanta használatával, így a fájdalom is minimálisra csökken. Ez a személytől is függ, és gyakran a napszak is befolyásolhatja a bőr érzékenységét. A szakember elő- és utókezelő termékeket is használ, előkészítve a bőrt, és megnyugtatva majd hűsítve a vörös vagy fájó bőrt a kezelés után. Időpont foglalásért keresse fel a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalt és itt több részletet is olvashat.