Online könyvelés szolgáltatás

A tatabányai Helyben-Távban Könyvelőiroda a hagyományos papír-alapú könyvelés mellett, online könyvelést is végez. Ez a kettős könyvelés lehetővé teszi egy vállalkozás vezetői számára a kényelmet és azt, hogy állandó naprakész információkkal rendelkezhessenek.

Az online könyvelés (távkönyvelési) szolgáltatás igénybe vehető jogi személyeknek és egyéni vállalkozóknak. Ezzel a könyvelési módszerrel a részese lehet egy felhő-alapú könyvelési rendszernek, mellyel távolról elérheti a vezetői információkat, a dokumentumtárban visszakereshet akár még évekkel ezelőtti számlákat vagy szerződéseket. Könyvelői irodánk a modern ügyviteli módszereket együttesen alkalmazza, amivel a könyvelést egy új szintre tudja emelni. Érdemes ezt a könyvelési módszert választani a hagyományos helyett. Itt nincs szükség arra, hogy személyesen vigye el a számlákat a könyvelőjéhez, nem muszáj papíron kiállítania a számlákat, és postázni azokat a távoli megrendelőknek, ez helyett választhatja a PDF-küldést. Nem kell kétszeresen dolgozni a beérkező befizetésekkel, egyszer a teljesítés és egyszer a könyvelés miatt.

Tevékenységeink közt, olyan könyvelési csomagokat talál, melyekben csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetnie, amikre valóban szüksége van. Díjcsomagjaink havi díja függ az adott hónapban lekönyvelt számlák számától, vagyis a bevételi és költségszámlák számának összegétől, és az esetleges további bizonylatok mennyiségétől. Viszont ha ez az alapdíj csomagban szereplő számot meghaladja, ebben az esetben egyéni megállapodás szerint alakítjuk a költségeket. A távkönyvelést nemcsak távolabbi vállalkozók számára ajánljuk, de helybelieknek is (Tata, Tatabánya), mivel ezzel rengeteg időt takaríthatnak meg. Ajánlatkérésért és egyeztetésért, hívjon bennünket a 06-20-333-4444-es telefonszámon vagy írjon az info@helyben-tavban.hu e-mail címre. Egyéb részletekért keresse fel a helyben-tavban.hu oldalt.