Milyen a jó szolgálatszervező alkalmazás?

Ahogy minden munkaterületen, úgy a biztonsági őrök esetében is rendkívül fontos, hogy az alkalmazottak munkáját ellenőrizni lehessen. Ezt nem minden rendszer teszi lehetővé, ugyanis a sokak által ismert RFID technológián alapuló biztonsági őr csekkoló a csalások melegágya.

Szolgálatszervező alkalmazás terén nagyon nem mindegy, hogy milyen típusnak szavaz bizalmat. Az említett biztonsági őr csekkoló rendszer esetében a legnagyobb probléma, hogy nagyon sokféleképp át lehet verni. A leggyakoribb mód, hogy a biztonsági őr összegyűjti az egyes pontokra kihelyezett pontokat, majd az elemlámpához hasonlító úgy mondd botot sorban oda érintgeti hozzájuk az őrbódéban. Miután letelt a műszak, szépen visszahelyezi a korongokat a helyükre és mintha mi sem történt volna tovább áll. Szinte biztos, hogy senki nem jön rá, hogy mi történt. Ezzel a módszerrel a biztonsági őr nyugodtan pihenhet, akár aludhat a biztonsági bódéban, így gyakorlatilag nem végzi el a munkáját. A Trinity Guard szolgálatszervező alkalmazás esetében a szokásos átverős technikák nem működnek.

A Trinity Guard ugyanis nem csupán a biztonsági őr útjának legfőbb pontjait ellenőrzi, hanem a teljes útvonalat, mivel GPS technológián alapul. Amellett, hogy nem lehet átverni, másik nagy előnye, hogy iOS és Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra egyaránt lehet telepíteni. Így nem szükséges külön hardvert vásárolni. Így a rendszer ára sokkal barátibb, ráadásul az alkalmazás használatát is nagyon könnyű megtanulni. A Trinity Guard megkönnyíti a szolgálati napló és a munkaidő nyilvántartás online elkészítését, az adatok digitális tárolását. Ha szeretne minél több információt megtudni a rendszer kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a trinityguard.hu weboldalra!