Körültekintően döntsünk, amikor cigaretta tartó vásárlása mellett határozunk

Noha az egészségügyi szakemberek immáron évtizedek óta felhívják a figyelmet a dohányzás következményeire, a füstölés még mindig rendkívüli népszerűségnek örvend. Amennyiben mi is hódolunk ennek a szenvedélynek, akkor érdemes megfontolni olyan kiegészítők beszerzését, amelyekkel jóval komfortosabbá tehetjük ezt a szokásunkat.

Ilyen például egy kiváló minőségű cigaretta tartó is. A gyár által biztosított csomagolás egyszerű papírból készül, ez főleg azok számára okozhat kellemetlenségeket, akik csak alkalomszerűen gyújtanak rá. Több napnyi igénybevételt ugyanis nem igazán bírnak ki ezek a dobozok, ez pedig azt eredményezheti, miszerint a szálak összenyomódnak, vagy rosszabb esetben el is törhetnek. A cigaretta tartó emellett a kiszáradást is sikeresen megelőzheti, arról nem is szólva, hogy jóval előkelőbb megjelenéssel bír, mint a hagyományos védőborítás. A strapabíró kivitelnek hála ráadásul egy ilyen kiegészítő hosszú évekig kiszolgál minket, így aztán beszerzése biztosan megtérül.

A cigaretta tartó megválasztása ugyanakkor kellő körültekintést igényel. A legfontosabb szempont, amit mindenképpen figyelembe kell venni, az a méret. Ennek meghatározása két dolgon múlik, az egyik, hogy mennyire vagyunk erős dohányosok. A hagyományos, 20 szálas kivitelek a legtöbb esetben elegendők, ám igény szerint nagyobb modellt is beszerezhetünk. Ugyanakkor az sem elhanyagolható kérdés, miszerint a választott  cigaretta tartó kényelmesen elfér-e a zsebünkben, illetve azon a helyen, ahol jellemzően tárolni fogjuk. Amennyiben nem, akkor idővel biztos, hogy hanyagolni fogjuk használatát, hiszen az így kényelmetlenséget jelent majd. Pontosan ezért kardinális az is, hogy a tárca kialakítása elnyerje tetszésünket. Egy rosszul megválasztott szín, vagy motívum tudniillik oda vezethet, hogy inkább a gyári csomagolásban hagyjuk a szálakat.