Kerti fészer, a praktikus tároló

Nem csak a nagy méretű kertekben, hanem a kisebbekben is jellemzően jó pár szerszám és eszköz található meg. Ahogy ezek száma szaporodik, úgy lesz egyre inkább szükség egy nagyobb tárolóra, ahol elszeparáltan tudod tárolni a különféle eszközöket.

Kerti fészer számodra is ideális, ha a teraszon vagy az előszobában tárolod a metszőollóidat és egyéb eszközeidet. Könnyen belátható, hogy az olyan kerti szerszámok, mint a lombseprű, ásó, metszőolló vagy akár talicska, nem a lakásba valók. Manapság nagyon sokféle kerti fészer közül lehet válogatni. Sokan a fa fészereket részesítik előnyben esztétikus kialakításuk miatt, de a masszív, tartós műanyag tárolók is nagy népszerűségnek örvendenek. Érdemes alaposan tájékozódni és a kínálat megtekintése után kiválasztani a tökéletes kerti tárolót. Könnyű abba a hibába esni, hogy pusztán az esztétikát veszed alapul. Tény, hogy ez a szempont is fontos, azonban nem elsődleges. Sokkal lényegesebb a fészer anyaga, valamint mérete a választás folyamán. Gondold át alaposan, hogy mi mindent szeretnél tárolni a kerti fészerben.

Nem csak az ásóra, lombseprűre, kapára kell gondolni, hanem a nagyobb méretű eszközökre is, mint például a talicska. Ezenkívül sokan a bicikliket is a kerti fészerben tárolják. Később, ha lesznek vagy vannak kicsi gyerekeid, akkor a kerti játékaik és biciklijeik is bekerülnek a fészerbe, mely így könnyen túlzsúfolttá válhat. Emiatt a szükségesnél érdemes lehet egy kicsit nagyobb fészert vásárolni. Minden egyes eszköz, melyet a kerti tárolóban tartasz, védve lesz az időjárás viszontagságaitól. Egy kellőképp nagy fészerben akár egy kisebb műhely kialakítására is lehetőség van. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni, akkor látogass el a balena.hu webáruházba és tekintsd meg a kínálatot!