Hús nagyker – ahol a minőség kezdődik

A húsfogyasztás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. A sok fehérje, amit tartalmaz, szükséges a szervezet számára. Kutatások szerint az ajánlott napi fehérje mennyiség nőknél és férfiaknál kis eltéréssel kb 50 g. Ha ez több, nem nagy gond, bár természetesen a túlfogyasztása lehet rizikós.

A hús nagyker pedig segítségére lehet a megrendelőknek a minőségi húsok beszerzésében. A Hús Sziget hús nagyker fő tevékenysége a fagyasztott hús és húskészítmények importja, exportja és nagykereskedelme. Kizárólag ellenőrzött, nemzetközi minőségi előírásoknak megfelelő húsárukat forgalmaznak, melyek biztonságos és szakszerű szállításáról is gondoskodnak. Akár szárazföldön történik az áru mozgatása, akár tengeren, a Hús Sziget hús nagyker tökéletes minőségben juttatja fagyasztott termékeit az úti célig. Az ehhez szükséges dokumentumokat és ügyintézést szintén vállalják, továbbá ellenőrzésük alatt tartják a mozgó árut és az ügyfeleket is tájékoztatják. Sikerességük kulcsa az ügyfélközpontúság. Partnereik között számos magyar és megannyi külföldi is fellelhető. Már több, mint 20 éve vannak jelen az üzleti életben. Részt vesznek külföldi rendezvényeken, kiállításokon is, hogy mindenhol megismerhessék a magyar hús nagyker minőségi termékeit.

A kínálat az úgynevezett vörös és fehér húsok között is maximális. A hús nagyker által forgalmazott vörös húsok között megtalálható a marha, a sertés, a bárány, míg a fehér húsok táborát erősíti a csirke, a nyúl és a pulyka is. A hús nagyker azok megkeresését is örömmel fogadja, akik nem találják meg kínálatukban, amit keresnek. Arra törekednek, hogy számukra is megfelelő megoldást tudjanak nyújtani. Keressék őket bizalommal és kössenek gyümölcsöző partneri kapcsolatot egy megbízható és a minőséget szem előtt tartó hús nagykerrel!