A Metropolisz az ingatlan és társasház kezelés új korszakát hozz el

Sokak fejében él a mai napig az a tévhit, miszerint a társasházkezelés kizárólag idős bácsik feladata, legalábbis ők tudják kellőképp ellátni a feladatot. Ez viszont egyáltalán nem igaz, a Metropolisz be is bizonyítja ezt. Nem végeznek fél munkát és ami szintén nagyon fontos, hogy kiváló szakemberek segítik a munkát.

Metropolisz szakértő csapata öt éves szakmai tapasztalattal a háta mögött és rengeteg szaktudás birtokában végzi a munkáját. A fiatalos lendület és a megszerzett szakértelem rengeteget segít, hogy a csapat tagjai minőségi szolgáltatást biztosítsanak a társasházak lakói számára. A cég nem csupán a hagyományos közös képviselői feladatokat látja el, hanem ennél sokkal komplexebb szolgáltatást nyújt. A szakemberek gondoskodnak a kintlévőségek behajtásáról, a közgyűlések összehívásáról és a felújítási munkálatok menedzseléséről. A szakemberek gondoskodnak róla, hogy a társasház megfeleljen a huszonegyedik századi igényeknek, valamint a jogviták végére végérvényesen pont kerüljön. Ezenkívül a behajtott kintlevőségek és a nyert pályázati pénzek segítségével biztosítják a folyamatos fejlődést.

A biztos működés nem valósulhatna meg a pontos és precíz könyvelés nélkül, valamint a beszámolók elfogadása nélkül. A Metropolisz csapatát erősíti többek közt mérlegképes könyvelő, ügyvéd, közgazdász végzettséggel rendelkező ügyvezető, műszaki referens és operatív vezető. Metropolisz fennhatósága alá tartozó társasházak folyamatosan fejlődnek, ami a társasházi lakók számára is bizonyosság, hogy jól döntöttek. Ha szeretne profi szakemberekkel együtt dolgozni, akkor mindenképp érdemes a Metropolisz csapatára bízni az adott társasházat. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a metropolisz.com weboldalára!