Ha nem működik a légkondi…

Ugye, Ön sem szeret a kocsiban főni utazás közben? Hát persze, hogy nem, hiszen ki szeret? Ha pedig ezt el szeretné kerülni, akkor szükség lesz a légkondicionáló használatára, hiszen ebben a melegben a leengedett ablakok nem sokat segítenek. De mi van akkor, ha a légkondi valami miatt nem működik megfelelően? Akkor bizony nagyon magasra felszökhet a hőmérséklet az autó belsejében.

Ha nem működik a légkondi… annak bizony több oka is lehet. Lehetséges, hogy a kompresszor nem kap kellő feszültséget, ahogy az is, hogy kuplunggal van gond. De könnyen lehet, hogy a rendszerben nincs elegendő hűtőközeg. Ennek pedig szivárgás lehet az oka. Előfordulhat, hogy szükséges lesz a légkondicionáló rendszer cseréjére, de lehetséges, hogy elég lesz azt feltölteni. Mindenesetre egyik sem olcsó vagy könnyű művelet. Érdemes már annak a kiderítéséhez is szerelő segítségét kérni, hogy miért nem hűt megfelelően a légkondi. A szükséges javítások elvégzéséhez pedig mindenképpen érdemes szakértőt felkérni. Ezt a szakértőt pedig Ön is könnyedén megtalálhatja a Kovács Autó szervizében, amely márkaszerviz szintű szolgáltatásokat nyújt kedvező árakon.

Megéri hát átnézni a légkondicionáló rendszerét, és kijavítani a hibákat, hogy Ön is kellemesen utazhasson a legnagyobb meleg közepette is. Ebben pedig Önnek is segítségére lesz a Kovács Autó szervize. Amennyiben tehát Ön is szeretné, ha a légkondicionálója a lehető legoptimálisabban hűtené az autóját, akkor keresse fel a Kovács Autó szervizét, és deríttesse ki velük, hogy vajon mi lehet a probléma! Ehhez látogasson el a ka-szerviz.hu weboldalra, ahol a kapcsolat menüpont alatt az online felületünk kitöltésének segítségével rögtön felveheti velünk a kapcsolatot. De elérhet minket a +36 62 554 013-as telefonszámon vagy a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen is.