Ha elkallódik a kerékanya vásároljon másikat

A kerékanya egy rögzítőelem, amely kerék rögzítésére szolgál a járművön. A kerékanya csavarokat általában gépjárművek, teherautók (tehergépkocsik) és egyéb gumiabroncsokkal felszerelt nagy járműveken találhatjuk meg.

Ha elkallódik a kerékanya vásároljon másikat online webáruházunkban, az alkatreszek.hu-n és biztosan nem bánja meg, hiszen változatos kínálattal, megbízható kerékanyákkal és alacsony árakkal várunk minden kedves vásárlót, ráadásul ha hozzánk fordul, akkor villámgyors kiszállítást vállalunk majd. A kúp alakú kerékanya  általában 60 fokos (bár a versenyzéshez tervezett kerekek esetében ez általában 45), és úgy van kialakítva, hogy a kereket pontosan a tengelyen központosítsa, és csökkentse az anyának a hajlamosságát a döccenés által kiváltott precesszió miatt ahogy az autó halad. A kúpos kerékanya kialakításának egyik népszerű alternatívája a lekerekített, félgömb alakú vagy gömb alakú kerékanya.

Az olyan autógyártók, mint az Audi, a BMW és a Honda, kúpos kerékanya helyett ezt a kialakítást használja, de az anya ugyanazt a funkciót látja el. A kerékanyák különböző alakúak és formájúak lehetnek, ez alapján persze az áruk is változik.   Az utángyártott öntöttvas és a kovácsolt kerekek gyakran speciális csavaranyákat igényelnek, hogy illeszkedjenek a rögzítő lyukakhoz, ezért gyakran szükség van egy új kerékanyára, a kerekek cseréjekor. Amennyiben még ennél is több információt szeretne megtudni a kerékanyákról és azok fontosságáról, nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol megtalálhatja teljes kerékanya készletünket is, és megláthatja majd, hogy nálunk találkozhat majd a legjobb kerékanya árakkal. Ha weboldalunkra látogat más alkatrészeket is rendelhet a legjobb gyártóktól, alacsony áron.