Életjáradék biztosítás online

Az életjáradék egy biztosítótársasággal kötött hosszú távú szerződés, amely garantálja a munkavállaló számára a jövedelem folyamatos áramlását a jövőben, leggyakrabban nyugdíjazása után.

Életjáradék elérhető az eletjaradekhivatal.hu weboldalra kattintva, tehát nézzen be hozzánk és itt megtalál mindent az életjáradékokról. Az életjáradékok révén további pénzt lehet megtakarítani a nyugdíjazásra. Az életjáradék-szerződések megkövetelik az alkalmazottaktól, hogy a rendszeresen kifizetett jövedelem fejében egy sor kifizetést teljesítsenek. A járadékszerződés önállóan is megvásárolható, vagy a munkavállalók a munkáltatójukon keresztül is megkapják. A járadékszerződésben teljesített befizetések általában rögzítettek (meghatározott összegű fizetést kaptak) vagy változóak (különböző összegű fizetést kapnak). A járadékoknak többféle típusa van, például: Azonnali járadékok: Azonnali befizetések fejében egyösszegű pénzösszeget vagy kisebb összegű kifizetéseket végez. Ez általában akkor áll fenn, ha hamarosan készen áll a nyugdíjazásra.

Halasztott járadékok: Míg az azonnali járadék azonnal fizetést nyújt Önnek, a halasztott járadék a jövőben előre meghatározott időpontban nyújt fizetést. A halasztott járadékok folyósításának különféle típusai vannak. Például választhat olyan tervet, amely 15 vagy 25 év múlva fizeti ki (attól függően, hogy nyugdíjba kíván-e menni), és egész életében folytatódik. Minősített munkavállalói járadékok: A munkavállalók saját cégüknél is kereshetnek járadékokat, amelyekben a munkáltató képesített munkavállalói járadékprogrammal rendelkezhet. A képzett munkavállalói járadék egy olyan nyugdíj-előtakarékossági terv, amelyet a munkáltató vásárol az alkalmazottjának. Bővebb leírásért és további információkért nincs más dolga, mint felkeresni az eletjaradekhivatal.hu weboldalt.