Fájdalommentes gyökérkezelés ára a Budapest Dental rendelőben

A gyökérkezelés idejét nem szabad halasztani, hiszen ez a fog megmentésére tett utolsó kísérlet. Éppen ezért mielőbb sort kell rá keríteni szükség esetén. A mai modern technológiának és eszközöknek köszönhetően sokkal nagyobb eséllyel lehet megmenteni a fogat, mint korábban!

Fájdalommentes gyökérkezelés árak – A gyökérkezelés hallatán a legtöbb páciens gyomra összeugrik és arra gondol, hogy rettentő fájdalmat, kínokat kell átélnie, holott ennek egyáltalán nem kell így lennie. Természetesen sok függ a beavatkozást végző orvostól és klinikától. A Budapest Dental szakképzett orvosai biztosítják a magas szintű ellátást és a fájdalommentes gyökérkezelést! Sokan úgy vélik, hogy a gyökérkezelés még a foghúzásnál is rosszabb, holott ezt a kezelést is el lehet végezni fájdalommentesen. A Budapest Dental rendelőben az Ultracain DS Forte érzéstelenítőt alkalmazzák, mely a hagyományos Lidocainhoz képest négyszer erősebb zsibbasztó hatással rendelkezik. Pár éve mindössze kétdimenziós röntgen állt rendelkezésre a foggyökerek alapos vizsgálatára. Ma már a CBS technológiának köszönhetően három dimenzióban vizsgálhatók a fogak. Így sokkal pontosabb diagnózist lehet felállítani.

Még ma sem száz százalékos a siker, azonban az elmúlt évek folyamatosan javuló tendenciát mutatnak. Nagyon ritkán tér be valaki úgy a fogászati rendelőbe, hogy gyökérkezelésre van szüksége. Sokkal jellemzőbb az, hogy egyéb panasz miatt érkezik a páciens és közben derül ki, hogy nagyobb a baj, mint azt korábban sejtette a páciens. Tény, hogy az újabb technológiák, eszközök és anyagok jóval drágábbak, mint a hagyományos típusok. Viszont cserébe sokkal nagyobb eséllyel lehet megmenteni a fogakat! Bővebb információkért látogasson el a budapestdental.hu weboldalra és tájékozódjon!