Dinamikus építész Zalaegerszeg megyei jogú városban

A mai építészet jelentősen eltér az elmúlt évtizedekben jellemzőktől technológiában, korszerűségben és az átadni kívánt értékekben egyaránt. Egy hazai építészmérnök páros ezért már-már hitvallásának tekinti az építészetről alkotott vélemények megreformálását egy kicsit a jelen kor szellemében.

A körmendi építész Zalaegerszeg megyei jogú városában teljes körű generáltervezői feladatok ellátását vállalja, a szakági tervezőkkel való szoros együttműködésben. A két ifjú, okleveles építészmérnök Győrben végezte el tanulmányait, s szívük a tervezés terén is visszahúz oda, de vállalják Vas és Zala megye környékén is a tervezőmunkát, sőt igény szerint országszerte. Az építészek Zalaegerszeg területén már többször is terveztek, melyekről a referenciamunkáik is árulkodnak. Utóbbi a studioalternativa.hu oldalon, a Referenciák menüpontban érhető el.

Aki számára kiemelt fontossággal bír a modern hozzáállás, a friss és fiatalos lendület, s építészét Zalaegerszeg környékén szeretné megbízni, mindenképpen keresse fel a Studio Alternatíva építészirodát! A körmendi székhelyű építésziroda alapítói lakóházak, középületek és ipari épületek tervezésével foglalkoznak. A két építész Zalaegerszegen már több családi ház tervezésével is foglalkozott, de a referenciamunkáik között más területen is találhatók tervezői alkotások. Repertoárjukban többnyire családi házak szerepelnek, ám üzletek és hétvégi házak látványtervei is fellelhetők a weboldalon. Az értékteremtés égisze alatt végzett tervezői feladatok ellátására a Studio Alternatíva építésziroda kiemelt figyelmet fordít. Keressék bátran az építészeket Zalaegerszeg vagy az ország más tájáról, s bízzák rájuk álomházuk megvalósulásának kezdő lépéseit! Az építészmérnökök elérhetősége megtalálható a studioalternativa.hu oldal Kapcsolat menüpontjában.