A test számos területére hatással lévő folyékony kollagén

A kozmetikai ipar állandó hirdetéseinek köszönhetően ma már az emberek többsége tisztában van azzal, hogy mi az a kollagén. Nem csoda, hiszen számos test- arc- és hajápoló termék kerül úgy reklámozásra, hogy kollagént tartalmaz, mely csodás hatással van a szervezetre. De, mi mindent érdemes még tudni róla?

Folyékony kollagén nem csupán a bőrre és a hajra van pozitív hatással, hanem a szervezet más részeire is. Ráadásul az életkor előrehaladtával egyre fontosabb, hogy pótoljuk a szervezetünkben a kollagént. Ugyanakkor a vásárlókat könnyen elbizonytalanítja a rengeteg termék, melyek a boltok polcain azt hirdetik, hogy mind tartalmaznak kollagént. Számos kutatás arra világított rá, hogy a helyileg alkalmazott kollagén hasznosulása testünkben a nullával egyenlő, ezért a kollagén tartalmú krémek kenegetése gyakorlatilag kidobott pénz. Éppen ezért érdemes por vagy kapszula formájában bevinni a szervezetbe. Viszont, ha a leghatásosabb opciót szeretnénk választani, akkor a folyékony formula a legjobb választás, méghozzá az a típus, mely kollagén peptidet tartalmaz.

A kollagén eleve megtalálható a testünkben számos helyen, például a hajban, a szövetekben, a csontokban, az emésztőrendszerben, a porcokban, sőt még a szemünkben is. Huszonöt éves kortól kezdve viszont egyre jobban csökken ez a mennyiség, mely előbb-utóbb látványos lesz. Ha szeretnénk megőrizni egészségünket és fiatalos megjelenésünket, akkor idejében meg kell kezdeni a kollagén pótlást. A folyékony kollagén kínálatból olyan típust érdemes választani, melynek kollagén peptid tartalma legalább 5000 mg. A GyógyVarázs Kollagén Peptid terméke nem kevesebb, mint 10 000 mg kollagén peptidet tartalmaz. A Kollagén Peptid Ultrája pedig még ennél is többet, adagonként 12 500 mg-ot.