Szombathely masszázs típusok a Royal Siam Thai Masszázs Szalonban

Vannak, akik nem szeretik a masszázst, de alapvetően az emberek többsége inkább a másik tábort képviseli, vagyis nem mond nemet egy kellemes masszázsra. A thai masszázs különlegessége, hogy nem csak a testet, hanem a lelket is feltölti.

Szombathely masszázs opciókban gazdag, azonban, ha valóban szakértő kezek közé szeretne kerülni, akkor érdemes a Royal Siam Thai Masszázs Szalon szakértőinek kezeire bíznia magát. A thai masszázs egyáltalán nem fájdalmas és nem is feltétlenül jár durva ropogtatásokkal. Többféle típusa van, melyek mind különféleképp hatnak a testre. Az egészségre gyakorolt hatásait már számos kutatás és vizsgálat bebizonyította. A thai masszázs elsősorban abban különbözik más masszázs típusoktól, hogy a masszőr a vendég testét mozgatja, különféle pózokba rendezi a masszázs során. Más masszázs fajták esetében sokkal inkább a vendég passzivitása jellemző. A masszázs nem jár fájdalommal, ám ha mégis ezt tapasztalja, akkor mindenképp szólni kell a masszőrnek. A többség a tradicionális thai masszázst részesíti előnyben.

Szombathely masszázs
Szombathely masszázs

Akiknek ez durva, vagy csak egy lágyabb masszázs típusra vágynak, annak érdemes a thai aromaolajos masszázst kipróbálni, melynem során a masszázs olaj alkalmazásával történik. Ez felfrissíti a megfáradt testet és lelket egyaránt. Emellett erősíti az immunrendszert és serkenti a vérkeringést, illetve a méregtelenítés folyamatát. Ha igazán alapos masszázsra vágyik, akkor jó alternatíva lehet a deep tissue, azaz mélyszöveti masszázs, mely a feszült izmok mélyebb masszázsára ad lehetőséget. A masszázs ez esetben lassú, viszont igazán erőteljes mozdulatokkal történik. Ha szeretne több információt megtudni a thai masszázsról és a különféle masszázs típusokról, akkor érdemes ellátogatni a royalsiam.hu weboldalra!