Társasjáték-Jancsi és Juliska

A Jancsi és Juliska társasjátékot a mese eredeti története alapján kell játszani és természetesen a főszerepben itt is a gonosz boszorkány mézeskalács házikója van, amiről le kell szedni a cukorkákat, tehát megkezdődhet a cukorka utáni vadászat. Rendelje meg bátran ezt a játékot, hiszen garantáltan leköti majd a gyerekek figyelmét.

Társasjáték-Jancsi és Juliska rendelhető kedvezményes áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ezért kattintson ide ha ön is meg szeretné lepni gyermekeit egy szórakoztató társasjátékkal, és ha tőlünk rendel, akkor csapatunk 1-3 munkanap alatt kiszállítja majd a megrendelt társasjátékot. Ezt a társasjátékot a kicsik és a nagyok is egyaránt élvezni fogják majd. Ezt a társasjátékot 4 éves kortól ajánlott játszani, és egy játékidő nagyjából 15 percig tart amely során 2-4 játékos kényelmesen játszhat. A játék lényege, hogy a gonosz boszorkány házikójáról meg kell szerezni az édességeket, és a játék azért annyira szórakoztató, mert a gyerekek saját kezükkel kell levegyék a házikóra akasztott cukorkákat. A játékot most akciós áron viheti haza.

Ha bármi kérdése lenne a Jancsi és Juliska társasjátékkal kapcsolatban nincs más dolga mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és csapatunk választ ad majd minden feltett kérdésre ami a játékokkal vagy a rendeléssel kapcsolatos. A Jancsi és Juliska társasjátékkal minden gyerek szívesen játszik, ezért érdemes beszerezni egy ilyet. Amennyiben bővebb leírást és további információkat szeretne megtudni erről a társasjátékról, ezt is megteheti, csak látogassa fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat a témával kapcsolatban, ráadásul a társasjáték illusztrációját is megtekintheti.