Szauna, infraszauna építés országosan

Szauna, infraszauna építés országosan! A Gulyás-fa Kft. minőségi szaunáival kivételes kényelemben kapcsolódhat ki.

A távolság számunkra nem akadály, az ország bármely pontján építünk egyedi igényeknek megfelelő szauna (infraszauna építés országosan, kombiszauna építés és finn szauna építés országosan) kabinokat. Megrendelőink igényeinek megfelelően egyszerűtől a luxuskivitelig, a megálmodott szaunát szakszerűen valósítjuk meg! Szauna anyagaink és kellékeink megtekinthetőek a www.gulyasfa.hu weboldalon, vagy személyesen még nagyobb választékból választhatja ki megrendelőnk az igényeinek megfelelő szauna kellékeit, anyagait debreceni szaunabemutató teremben, vagy az üllői szauna bemutató teremben Budapest mellett.

Szauna, infraszauna építés országosan szállodába, apartmanokba, nyaralókba, uszodákba és magánszemélyek részére. Ismerje meg a Gulyás-Fa kft. egyedi szaunáit melyek közül nagy népszerűségnek örvend a hordó formájú kültéri finn vagy kombi szauna, valamint infraszaunáink csodálatos csillagos égbolttal. Kínálatunkban kapható sótéglák beépítésével nemcsak hangulatossá és még élvezetesebbé teheti a szaunázást, de sokkal egészségesebbé is, mely a kipárolgott só belélegzésével érhető el.  Szaunáinkhoz kiváló minőségű kályhákat építünk be, melyek a következők:

Harvia Vega elektromos szauna kályha 3.6-9 KW
SAWO NORDEX elektromos szauna kályha 4.5-9 KW
Narvi Kota Kuru fatüzelésű szauna kályha 8-14 m3
Harvia M3 fatüzelésű szauna kályha 4.5-13 m3

Kérjen tanácsot szakembereinktől, igényelhető Szauna, infraszauna építés országosan! Ha ön kivitelező, látogasson el telephelyeink egyikére Budapest (Üllő), Debrecen és rendeljen hatalmas termékkínálatunkból!