Spanyol gazdasági nyelvvizsga Budapesten

Ha ön is elsajátítaná a világ egyik legszebb, legritmusosabb nyelvét, nézzen be hozzánk és keresse fel Zsebeházi Dia tanárnőt még ma!

Spanyol gazdasági nyelvvizsga vár minden kedves érdeklődőt az espadia.hu weboldalon, tehát ne habozzon, ha önt is érdekli a spanyol nyelv és szeretné megtanulni azt, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, hiszen itt gyakori kérdéseinket is megtekintheti az azokra adott válaszokkal együtt. A spanyol nyelvet ritmus szerint osztályozzák mint szótag-időzített nyelvet: mindegyik szótag tartósan azonos időtartamú, függetlenül a hangsúlytól. A spanyol hangzás a dialektustól függően jelentősen változik, de általában lefelé ível a kijelentő mondatok és a kérdések (ki, mi, miért stb.) esetében, és felfelé ível az igen/nem kérdések esetében. Nincs olyan szintaktikai jelölés, amely megkülönbözteti a kérdéseket és az állításokat, így a kijelentő vagy az érdeklődő mód felismerése teljes mértékben az intonációtól függ. Ha többet szeretne megtudni a spanyol kiejtésről és mondattanról, forduljon Zsebeházi Dia spanyol tanárhoz, akitől mindent megtudhat.

Időnként mindenki előveszi a nyelvtankönyveket, hogy választ kapjon a nyelvi kérdésekre amiken már egy ideje rágódik. A magyarázatok néha segítenek és választ adnak a kérdésre, máskor pedig nem. Ugyanúgy, mint amikor egy szótárban megnézzük a szavakat, általában csak rövid ideig maradnak meg a nyelvtani szabályok vagy magyarázatok, majd rövid időn belül elfelejtetjük azokat. Végül a legjobb megoldást a nyelvtanár jelenti, így látogasson el bátran az espadia.hu weboldalra és itt mindent megtudhat a nyelvtanulásról, az árakról és Zsebeházi Dia tanárnőről is. Amennyiben kérdések merülnének fel az árakkal vagy a tanulással kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a tanárnővel a miprofesora@freemail.hu e-mail címen és minden kérdésére mihamarabb válaszolni fog majd.