Profi terhességi kalkulátor alkalmazás

Ha többet szeretne megtudni a saját terhességéről, akkor ismernie kell a menstruációs ciklus kezdetét. A menstruációs ciklus 28 napig tart, de van akinél 27 és van akinél 29. A ciklust a vérzés kezdetétől számítják a másik ciklus kezdetéig, tehát ha ismeri ezeket az adatokat, akkor csak meg kell adnia ezeket kalkulátorunknak, és máris többet fog tudni. Bővebben erről a foglaljorvost.hu weboldalon olvashat.

Terhességi kalkulátor alkalmazás elérhető a foglaljorvost.hu weboldalon, és a kalkulátornak csak meg kell adnia a ciklus hosszát és az utolsó menstruáció idejét, a terhességi kalkulátor pedig kiszámolja, hogy mikorra várható a szülés, hogy pontosan mikor esett teherbe, és hogy most éppen hányadik hétben jár. Terhességi kalkulátorunkat teljesen ingyenesen használhatja majd. A terhesség 40 hét, azaz 280 nap, de ha ismert az utolsó menstruációs ciklus időpontja, akkor az időtartamot 38 hétben adjuk meg. A menstruációs ciklus első napja utáni két hétben következik be a  peteérés vagy másnéven ovuláció, ami a termékenység legfontosabb megnyilvánulása, és ez csak egyetlen napig tart.

Ha bármi kérdés merülne fel a terhességi kalkulátorral, a terhességgel, vagy az időpont foglalással kapcsolatban nem árthat felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 700 1494 telefonszámot és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Bővebb leírásért és további részletekért mindenképpen keresse fel weboldalunkat a foglaljorvost.hu-t, és itt mindent megtudhat majd a terhességről, használhatja a kalkulátort és időpontot is foglalhat majd különböző szakterületű orvosoknál. Csak adja meg bátran adatait a kalkulátornak, és az alkalmazás azonnal kiszámítja, hogy a kismama hányadik hétben van.