Pétfürdő szállás a legjobb áron!

Ha el szeretné vinni családját egy pihentető nyaralásra, akkor válassza Pétfürdői szállásunkat, ami nagyon jó környéken helyezkedik el, ez az apartman egy náddal körülvett sorház szélső eleme. Pétfürdői szállásunk jól megközelíthető, és mindössze 10 percre helyezkedik el a vasútállomástól, így a környező Balaton-parti települést is megtekintheti.

Pétfürdő szállás vár mindenkit kedvezményes árakkal, kényelmes hálószobával, jól felszerelt konyhával, korlátlan TV és Wi-Fi használattal, valamint az apartmannak saját parkolója is van, így nem kell féltenie autóját. Pétfürdő mindössze 20 perces autóútra található a legelső Balaton-parti településtől, ahol érdemes fellátogatni a település strandját, főleg ha a családjával nyaral. Apartmanunk egy csendes, nyugodt környéken található, így napokig pihenhet és relaxálhat nálunk családjával, weboldalunkon pedig további programokról szerezhet tudomást. Az apartman kertjében lehetőség van grillezésre és szalonnasütésre is, valamint a konyha az apartmanban is nagyon jól felszerelt.

Bővebb információkért és további részletekért mindenképpen keresse fel a pekiapartman.hu weboldalt, hiszen itt mindent megtudhat apartmanunkról és a képgalériában megtekintheti az apartman összes szobáját és a kertet is. Amennyiben kérdést szeretne feltenni nekünk az apartmanról, az árakról, vagy ha esetleg szobát foglalna, akkor hívjon minket a +36-70-386-8141 telefonszámon, vagy töltsön ki egy kérdőívet nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával, csapatunk pedig visszajelez majd amint tud. Apartmanunkban lehetőség van teát és kávét is készíteni, amihez mi álljuk a hozzávalókat, valamint a vasaló és a vasalódeszka is bátran használható. Ha nyugodt pihenésre vágyik válasszon minket!