Padlócsiszolás a lehető legjobb eszközökkel!

Ha kemény betonpadlón puha betonszerszámot használnak, a felületi gyémánt lebomlik, és a szerszám leállítja a vágást, mielőtt új gyémántokat engedne ki a rendszer. Ennek oka, hogy a kötés kopásállósága túl magas, és ezért a kötés nem engedi ki a gyémántokat elég gyorsan ahhoz, hogy a gyémántokat a felületen feltöltsék.

Padlócsiszolás elérhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk és itt minden részletét elolvashatja a padlócsiszolásnak. Ellentmondásosnak tűnik, de a kemény betonpadló alacsony kopásállóságot vagy „puha kötést” igényel; míg a puha betonpadló magas kopásállóságot vagy „kemény kötést” igényel. A kemény kötés és a lágy kötés kifejezés technikailag nem megfelelő, de az egyszerűség kedvéért maradjunk ezeknél. A kötések megértésének egyik módja annak mérlegelése, hogy mennyi betont távolítanak el a puha vagy kemény beton padlótól. Puha padlón öt zsák port állíthat elő 1000 négyzetméter őrlésével, míg egy hasonló méretű kemény padló csak egy zsák port eredményezhet. Ez azt jelenti, hogy a puha padlón ötször több anyagot távolít el, mint a kemény padlón, ezért sokkal nagyobb kopásállóságú kötéssel kell rendelkeznie. A kemény beton szerszámának megfelelő alacsony kopásállóságú kötéssel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az eltávolított beton alacsony mennyiségének, különben nem enged ki elég gyorsan új gyémántokat.

Szüksége van egy agresszív eszközre a nehéz bevonat eltávolításához? Vagy finom szemcsére van szüksége a karcolások eltávolításához a polírozás során? A szemcseméret fogja meghatározni, hogy az eszköz mennyire agresszív, ezért ennek kell lennie a kiindulópontnak. Ne féljen kipróbálni néhány különféle eszközt, hogy lássa, miben különböznek egymástól, és meg kell határozni, melyik nyújtja a legjobb eredményt. További részletekért keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.