Ne bánkódjon hiányzó foga miatt, inkább jelentkezzen be fogpótlásra!

A fogak elvesztése a legtöbb embert megviseli. Nem csupán esztétikai problémáról van szó, hiszen a fogak elsődleges szerepe a rágás, az ételek aprítása és ezáltal egyszerűbb fogyasztása. Minél több fog hiányzik, az étkezés annál nagyobb kihívást jelent. Jobb mielőbb orvosolni a problémát és elmenni fogpótlásra!

Fogpótlás esztétikai és funkcionális szempontból is elengedhetetlen. Ha elveszíti egy vagy rosszabb esetben több fogát, akkor mindenképp érdemes mielőbb bejelentkezni fogpótlásra. A rágás nem csupán az étel megemésztését, illetve feldarabolását segíti elő, hanem az állkapcsot is erősíti. Éppen ezért igazán fontos, hogy minden fog meglegyen, különben a hiányzó fogak helyén az állkapocscsont sorvadásnak indul, aminek következtében az arc is eldeformálódik és a páciens sokkal idősebbnek fog tűnni a koránál. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mielőbb sor kerüljön a fogpótlásra. Ráadásul a hiányzó fog egyálalán nem esztétikus, különösen abban az esetben, ha jól látható helyről hiányzik. A foghúzást vagy fog elvesztést követően sokan nem mernek önfeledten mosolyogni vagy nevetni, illetve kevesebbet beszélnek vagy kezüket a szájuk előtt tartják beszéd közben. Jobb nem halogatni és mielőbb bejelentkezni fogpótlásra.

Ha szeretne modern, innovatív, ugyanakkor barátságos környezetben fogpótláson átesni, azonban nincs ötlete hova jelentkezzen be, akkor érdemes a Relax Dental Centert választani, ahol a szakemberek maximálisan élethű fogpótlást készítenek Önnek. A rendelőben alapos és udvarias ellátás folyik. Kisebb foghiány esetén a szakember hidat készít, míg nagyobb vagy teljes foghiány esetén kivehető fogpótlást készítenek a szakemberek. Bővebb információkat a dentalcenterkelemen.hu weboldalon talál, elérhetőséggel együtt!