Nálunk háncskötéltől a csomagológép szíjakig, minden kapható

A csíkokat és köteleket több ezer éve használják. Még a történelem előtti időkben a bolyhos kötelek rostos növényekből készültek. Körülbelül 1430-ban kötélhajtást használtak a csiszológépeken és Leonardo da Vinci (1452-1519) rajzain is megfigyelhetők. Még ma is a drótköteleket használják a márványblokkok fűrészelésére.

Keressen minket itt és minőségi, mégis kedvező árú háncsköteleket kaphat,valamint csomagológép szíjakat is, csak nézzen be hozzánk hiszen itt hatalmas a választék és a rendelés is csak néhány kattintást vesz majd igénybe. A gőzmozdony iparosítása során a 18. század folyamán az erőátvitelt krómozott,sík övvel megoldott bőr váltotta és ez az ipari termelés elengedhetetlen eszközévé vált. A központilag beépített félig stabil gőzgépek az erőátviteli tengelyen keresztül szállították a meghajtót minden egyes termelő üzemhez,szövőgéphez, fafűrészhez. Leonard Euler, matematikus a propulziós mechanizmuselméletét leíró első elméleti esszé szerzője. Johann Albert Eytelwein mérnök1808-ban létrehozta ezeket az egyenleteket, amely egyenletek még mindig elengedhetetlenek a súrlódási feltételek kiszámításához. Ugyanakkor a vezetési mechanizmusok korszerűsítése rohamosan fejlődött.

Az elektromos motorbevezetése  háttérbe szorította a transzmissziós hajtást , és az egyedi hajtások kerültek előtérbe. Kis méretük miatt a gépeket egyedülálló elektromos hajtással szerelték fel. Az idő eljárt bőrből készült szíjak fölött ezért új anyagokat kellett keresni. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni rólunk mindenképpen keressen fel minket és bővebb leírást olvashat majd a háncskötelekről és a csomagológép szíjakról, tehát nem fogja megbánni ha ellátogat hozzánk.Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.