Lakóautó bérlés egyszerűen, a Kalandautó segítségével

A lakóautós utazás igazán különleges módja egy kirándulásnak. Egy ilyen jármű nem csak eszköze az utazásnak és az alvásnak. Olyan élményekhez juthatnak a lakóautóban utazók, melyet más esetben vélhetően nem élhetnek át.

A Kalandautó révén a lakóautó bérlés bárki számára elérhető lehetőség, s így rengeteg élménnyel, emlékkel gazdagodhatnak az emberek. A kalandauto.hu oldalon 3 típusú járgányt kínálnak lakóautó bérlésre, melyek alkalmasak kis és nagycsaládosoknak, valamint pároknak. Mindhárom lakóautóról részletes leírás, illetve fotók, felülnézeti rajz és technikai paraméterek találhatók a weboldalon, melyek segítenek megkönnyíteni a legkomfortosabb jármű kiválasztását. A lakóautókat szívesen látják akár itthoni, akár külföldi kempingekben, maximálisan kielégítve a szükségleteiket. Azonban ez a jármű a vad kempingezésre is alkalmas, sőt, aki bírja szusszal, vezethet megállás nélkül, míg el nem jut úti céljáig. Kényelmes megoldás, hisz az étkezésre, alvásra, tisztálkodásra egyaránt van hely kialakítva. A sofőrt pedig ABS, tempomat, tolatókamera és ESP is segíti a biztonságos és kényelmes vezetésben.

A Kalandautónál a lakóautó bérlés rendkívül egyszerű, ugyanis az ehhez szükséges összes információ megtalálható a kalandauto.hu weboldalon. A naptár segítségével látható a kiválasztott lakóautó foglaltsága, valamint kikalkulálható, hogy milyen költségekkel jár a kiválasztott időre a lakóautó bérlés. Emellett árajánlatkérésre is van lehetőség, melyhez csupán néhány adatot kell bejelölni, megadni. A Kalandautó vállalkozói szakértői tanácsaikkal, jól felszerelt és karbantartott autóikkal, továbbá számos utazási tapasztalatukkal segítenek abban, hogy minden utazás zökkenőmentesen és biztonságban teljen. Bízzanak bennük és keressék őket bátran, ha szeretnének egy igazi kalandot átélni!