Fur balls rózsaszín kutya, aki egy szerető gazdit keres

A legtöbb kislány és kisfiú vágyik egy igaz barátra, egy olyan kispajtásra, akivel jókat játszhat és mindig ott van vele, ha éppen rossz kedvű, ám nem minden szülő engedheti meg ezt a gyermekének. Ám mi most megmutatjuk a tökéletes megoldást. 

Fur balls rózsaszín kutya Fur balls cica minden kisgyermek számára tökéletes ajándék lehet, aki már rég szeretet volna egy cuki kis házikedvencet. Hiszen ennek a kiskutyának nincs otthona, családja, de még neve se így arra vár, hogy valaki befogadja és gondját viselje. Így ezt a cuki kiskutyát kedved szerint elnevezheted, majd szeretgetheted, pont úgy mint egy igazi kiskutyát. Ahhoz, hogy ennek a kis árva kutyusnak megtekintsük az igazi arcát előbb jó alaposan meg kell mosdatnunk, mert elég rémesen fest, így a csomagolásból kibújva. Ám miután megmosdattuk megtekinthetjük az igazi aranyos kis arcát, amely egy nagyon bájos kis pajtást takar. A gyerekek számára egy igazi meglepetés lehet ez a kis gombóc, hiszen a csomagolásból kibontva először nem láthatják, hogy mit is takar. Csakis azután, hogy megfésültük és megmosdattuk, akkor meglátjuk az igazi meglepetést.

A kiskutya már 5 éves kortól ajánlott a gyerkőcök számára. A szettben minden megtalálható, amelyre szükségünk lehet, hogy a kisbarátunknak, hogy megfelelően gondját viseljük. Megtalálható benne egy kefe, egy csat, egy pánt és az örökbefogadó bizonyítvány. Amennyiben felkeltettük sz érdeklődését és szeretné meglepni a gyermekét egy kiskedvenccel, akkor kattintson a jatek-webaruhaz.hu oldalára. A honlapunkon a teljes kínálatunkat megtekintheti, illetve a webshopunkból a legszimpatikusabb terméket könnyedén megrendelheti akár már 1-2 kattintás által. Tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Minden további információ elérhető a +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396-os telefonszámokon.