Business central minden vállalkozás számára!

A felhőszolgáltatások kulcsszerepet játszanak a digitalizációban. Ma már sok cég él a modern felhőplatformok adta lehetőségekkel, mint például az intelligens adatfeldolgozás vagy automatizálás. A Microsoft Dynamics 365 Business Central segítségével a bevált Microsoft Dynamics NAV technológia (korábban Navision) immár teljesen felhő alapú, mindenre kiterjedő üzleti megoldásként is elérhető kis- és középvállalkozások számára.

Teljes körű Business central a devit.hu weboldalon érhető el kedvezményes áron, ezért nem fogja megbánni ha benéz hozzánk. A Microsoft Dynamics 365 Business Central teljes körű üzleti forgatókönyvet biztosít a pénzügyi számvitel, a műveletek, az értékesítés és az ügyfélszolgálat számára. Mivel a megoldás teljes egészében felhőinfrastruktúrán keresztül érhető el, kiküszöböli a szokásos végrehajtási, karbantartási és frissítési erőfeszítéseket. Ugyanakkor a Business Central jelentősen leegyszerűsíti a meglévő régebbi rendszerek modernizálását. A Microsoft Dynamics 365 Business Central ideális kész üzleti megoldás kis- és középvállalkozások, valamint olyan induló vállalkozások számára, amelyek előre kívánják mozdítani digitalizációjukat, ugyanakkor átfogó ERP-képességeket keresnek, a szolgáltatások zökkenőmentes integrációját.

A Dynamics 365 Business Central segítségével a klasszikus nemzetközi ERP-megoldás, a Microsoft Dynamics NAV teljes funkciója elérhető a felhőn keresztül. Önálló, teljes körű üzleti megoldásként a Business Central összekapcsolja a rendszereket és a folyamatokat, lehetővé téve a pénzügyi elszámolást, az értékesítést, a szolgáltatást és az árukezelést egyetlen központi platformon. Ezenkívül a Business Central könnyen hozzáigazítható vállalkozása egyéni követelményeihez olyan eszközökkel, mint a PowerApps és a Microsoft Flow, valamint a Microsoft AppSource számos fejlesztése. További részletekért és a business centralért nézzen be a devit.hu-ra.