Biztonságos bográcsozás gázzsámoly segítségével

A bográcsozás nagyon kellemes időtöltés. Jó társaságban előkészülni a hozzávalókkal, közösen darabolni, szeletelni, aprítani jó móka. S az étel íze, amely bográcsban készül, nem hasonlítható össze a konyhai gázon vagy elektromos főzőlapon készült ennivalóval.

Egy gázzsámoly pedig még élvezetesebbé, könnyebbé teheti a szabadtéri főzést. Miért? Mert gázzsámoly használata mellett nem kell aggódni amiatt, hogy a pernye, vagy esetleg néhány repkedő rovar beleszáll a menübe. Az sem hátrány, hogy szabályozható a hő, míg a fával megrakott tűz vagy hatalmas lánggal ég vagy alig pislákol. Nehéz megtalálni az arany középutat. S ha már felmerült a tűz, a begyújtás is jóval egyszerűbb egy gázzsámoly esetében, hisz sem gyújtósra, sem fa hasogatásra nincs szükség. Csupán egy PB-gázpalack és egy nyomásszabályozó kell az üzembe helyezéséhez.

A Primanet többnyire öntöttvas gázzsámolyokat kínál vásárlóinak, melyek kedvelt tulajdonságai közé tartozik többek között a nagy teherbírás. Egy-egy modell akár 120 kg-os teherbírású is lehet. A különböző típusok között található három és négylábú gázzsámoly, továbbá rozsdamentes burkolattal ellátott is, s ezek között is változhatnak az égőfej átmérők. A különböző gázzsámolyok paraméterei, fontos adatai hiánytalanul megtalálhatók a primanet.hu webáruház termékleírásaiban, azonban aki bizonytalan a vásárlást illetően, bátran kérjen segítséget! Az ügyfélszolgálat örömmel ad szakértői tájékoztatást.
A termékrendelés történhet telefonon és a weboldalon keresztül is, s a jól feltöltött raktárkészletnek köszönhetően igen hamar lezajlik a megrendelt termék házhozszállítása. A „Megbízható Bolt” kitüntetéssel illetett webáruház garantáltan nem okoz csalódást! Ne felejtsék el használni SuperShop kártyájukat!