VR – Játssz a virtuális valóságban!

A virtuális valóság hatalmas élményt jelent a játékosok számára. Ha szeretnél te is részesülni az élményben, akkor nem szükséges megvásárolni a teljes VR szettet, ugyanis a Bad Chicken-nél időpontot foglalhatsz és számtalan játékot kipróbálhatsz!

VR – Ma már bárki átélheti a virtuális valóság által nyújtott élményt! Csak egy VR szemüvegre és két konzolra van szükség, ahhoz, hogy beléphess a virtuális valóságba és átéld, ahogy ott ledőlnek a korlátok. A virtuális valóságban ugyanis szinte mindent megtehetsz. Szeretnél több méter magasan egyensúlyozni egy deszkán vagy a tenger mélyét fedeznéd fel? Imádsz lövöldözni, esetleg csak szeretnél kipróbálni pár szakmát? A virtuális valóságban mindezt megteheted, ugyanis hatalmas VR játék választék vár a Bad Chicken-nél. A VR játékok közt olyanokat is találhatsz, amiket akár gyerekek is kipróbálhatnak. Ezenkívül olyan játékok is vannak, amikkel akár többen is tudtok játszani, ezért érdemes a barátokat is elhívni! Biztosak lehettek benne, hogy újra ki akarjátok majd próbálni a virtuális valóság által nyújtott elképesztő játék élményt!

Lépj be a virtuális valóságba!

Ha szeretnél kiszakadni a szürke hétköznapok által nyújtott mókuskerékből, viszont az egyszerű számítógépes játékok már nem nyújtanak elég izgalmat, akkor a virtuális valóság jelenti a megoldást. Érdemes a Bad Chicken-t választani, mivel itt nagyszerű áron tudod kipróbálni a virtuális valóság adta különleges játékélményt. A Bad Chicken online platformján, vagyis a badchickenvr.hu weboldalon akár meg is tekintheted a játékokat, melyeket ki tudsz próbálni, továbbá le is tudod foglalni saját időpontod, amikor kipróbálhatod a virtuális valóságban való játékot! Éld át te is a virtuális valóság adta élményt!