Vidd be a szükséges tápanyagokat liposzómás technológiával szervezetedbe!

Az egészségünk nagyrészt azon múlik, hogy hogyan táplálkozunk, mennyi hasznos tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint viszünk be szervezetünkbe. Fontos a változatos, egészséges táplálkozás, azonban mivel a mai ételek jóval kevesebb hasznos tápanyagot tartalmaznak, mint pár évtizede, ezért szükség lehet a táplálék kiegészítésre.

Liposzóma kapcsán elsősorban azt érdemes tudni, hogy gyógyszerhordozó rendszer, melyet főleg az élelmiszeripar, a gyógyszeripar és más területek használnak előszeretettel. Ennek oka, hogy rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A liposzóma gömb alakú struktúra, mely kívül az emberi sejt membránjához nagy mértékben hasonlító foszfolipid kettős rétegből áll. A foszfolipid membrán egyáltalán nem veszélyes vagy káros, hiszen természetes anyagból készült, ezért a szervezetet sem terheli meg. A struktúra belül vizes oldatot tartalmaz. A liposzómát laboratóriumi körülmények között állítják elő a szakértők, körülbelül 50-100 nanométeres méretben. A liposzóma a vízben oldható és a vízben oldhatatlan anyagokat is kiválóan tudja hordozni.

Ez úgy valósul meg, hogy a vízoldhatatlan anyagok a lipid membrán falába kerülnek, míg a víz oldhatók a gömb belsejébe. Ezáltal a liposzómákba többféle szerkezetű anyagot is bele lehet zárni, melyek a védelem által akár a bélrendszerig is eljuttathatók. Ettől függetlenül természetesen fontos az egészséges, változatos étrend, viszont ezt ki is kell egészíteni egy komplex étrend kiegészítő készítménnyel. A liposzómás technológia ebben nagyon sokat segíthet. A liposzómák funkciója leginkább a védelem és a célba juttatás. Ha szeretne több információt megtudni a liposzómás technológiáról, illetve bővebben olvasni a témában, akkor látogasson el a supremepharmatech.hu weboldalra!