Vezérelje a melegítést egyszerűen mobiltelefonjával!

A gyártók és az energiaszolgáltatók egyöntetűen azt állítják, hogy a fűtési számla összegén pénzt lehet megtakarítani intelligens termosztát használatával. ez valóban így van, ugyanis az intelligens termosztát használatával elkerülhető, hogy a fűtés akkor is menjen, amikor épp nincs senki a házban.

Az intelligens termosztát kapcsán itt olvashat bővebben! Az interneten és a különféle platformokon számos tippet lehet olvasni a fűtéssel kapcsolatos spórolásról. Ezekkel a tippekkel, néhány változtatással valóban lehet spórolni, azonban az igazán látványos megtakarítást az intelligens fűtésszabályozással lehet elérni. Az intelligens termosztát legnagyobb előnye, hogy könnyedén beállítható rajta az ideális hőfok. Ha épp senki nem tartózkodik otthon, akkor sem kell attól tartani, hogy feleslegesen fűti a házat, egy okostelefon segítségével egyszerűen be lehet állítani a kívánt hőfokot, még abban az esetben is, ha épp nem tartózkodik a házban. Gyakran úgy van befűtve az egész házban, hogy mindössze egyetlen helyiségben tartózkodik valaki, míg a többi szoba teljesen üres. Az intelligens termosztát segítségével helyiségenként be lehet állítani, hogy hol legyen bekapcsolva a fűtés.

Sőt, nem csak ki és be lehet kapcsolni a fűtést, hanem a hőfokot is helyiségenként szabályozni lehet. Mindannyian mások vagyunk és más hőérzettel rendelkezünk. Van, aki a hőséget szereti, míg más a kellemes, hűvös szobában érzi jól magát. Az intelligens termosztát segítségével könnyen beállítható úgy a hőfok, hogy a különböző szobákban lévők komfortosan érezzék magukat. Az már csak hab a tortán, hogy a személyre szabott fűtésnek köszönhetően még spórolhat is. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a gazszerelo-futesszerelo.hu weboldalra és tájékozódni!