Vásároljon pénzszámláló gépet online!

A pénzszámláló gép kétségkívül egy igen hasznos találmány. Ráadásul ma már túlmutatnak funkciójukon ezek a termékek, ugyanis nem csupán a bankjegyek darabszámának megszámlálására alkalmasak, hanem azok valódiságát is képesek megállapítani.

Pénzszámláló gép használata egyáltalán nem nehéz, ráadásul rengeteg időt lehet megspórolni vele, így nem csoda, hogy nem csupán a pénzintézetek, hanem számos vállalkozás is rendelkezik vele. A pénzszámláló gépet akár online is be lehet szerezni. Természetesen arra ügyelni kell, hogy megbízható webáruházból szerezze be az Önnek megfelelő terméket. Mivel széles kínálatból lehet választani, ezért sokan bizonytalanok, hogy milyen típust érdemes választani. Ez több szemponttól is függ, de ami biztos, hogy az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológéppel nem tud mellé nyúlni. Az egyszerű kezelés mellett az is nagy előny, hogy automatikus indítás és leállás jellemzi. A gép köteg számlálásra is alkalmas, ami azt jelenti, hogy az előre megadott darabszámnál megáll a gép. Ráadásul a szakadt bankjegyek érzékelésére is képes.

Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép UV és mágneses vizsgálati módszereinek köszönhetően nagy pontossággal tudja kiszűrni a hamis pénzjegyeket. A mágneses vizsgálati módszer esetében viszont azt érdemes tudni, hogy a magyar bankjegyek esetében folyamatosan hibát jelez, mivel a forint bankjegyek nem rendelkeznek mágneses biztonsági elemekkel. Emiatt a gép folyamatosan jelez. Ha magyar forintot számol, akkor célszerű a mágneses vizsgálati funkciót kikapcsolni. Abban az esetben, ha az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép elnyerte tetszését, azonban szeretne bővebb információkat megtudni vagy rendelni szeretne, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!