Városfejlesztés Zrt – keresse fel weboldalunkat!

Tevékenységünk iránymutatója a fizikai tervezés és a városfejlesztés eszközeivel a közösség számára hasznos szolgáltatások nyújtása, beleértve a végrehajtás előfeltételek teljesítését és a regionális fejlesztési intézkedéseket is. A megoldandó problémák jellegétől és a fejlesztés jelenlegi helyzetétől függően az első lépés a regionális fejlesztés vagy fizikai tervek elkészítése.

Városfejlesztés Zrt elérhető a varosfejlesztes.hu weboldalon, ahol igénybe veheti prémium minőségű szolgáltatásainkat, például a területfejlesztést, a városrendezést és a városfejlesztést is méghozzá igen elérhető áron. Legfontosabb tevékenységi területünk az operatív városi fejlesztés, azaz az önkormányzatok városfejlesztési elképzeléseinek megvalósítása. Olyan projekteket is szívesen vállalunk, amikor kidolgozandó fejlesztések vagy fizikai tervek szükségesek ahhoz, hogy jól meghatározott fejlesztési projekteket hozzunk létre egy kisebb vagy nagyobb területre, vagy akár egy település szintjén.

Készen állunk arra, hogy szakértelmünket és kapcsolatainkat az EU-ban használjuk fel annak érdekében, hogy a növekvő számú önkormányzat hozzáférhessen a városfejlesztés módszertanához és finanszírozásához, jogi és szervezeti eszközeihez egyaránt. Ezek az eszközök a helyi önkormányzatok által irányított, a köz- és a magánszektor együttműködésén alapuló településfejlesztési európai modell alkalmazásához vezethetnek. Ez tehát lehetővé teszi számukra a fejlesztési ötleteik megvalósítását. Amennyiben bővebben olvasna cégünkről és filozófiánkról mindenképpen keresse fel a varosfejlesztes.hu weboldalt ahol mindent megtudhat, és kérdéseivel tárcsázza bátran a +36 20 941 1234 telefonszámot és mi minden kedves érdeklődőnek válaszolunk majd.