Utasbiztosítás szolgáltatások jó áron

Az utazási biztosítás a biztosító szervezetek által kínált szolgáltatások összessége, amelyben szakemberekből álló csapat a nap 24 órájában intézkedik az utazás során felmerülő kellemetlenségek megoldása érdekében és az anyaga károk visszatérítését is magukra vállalják. Bővebben erről a témáról weboldalunkon olvashat.

Utasbiztosítás igényelhető az axa-assistance.hu weboldalon tehát megéri ide látogatni ha ön is éppen utazni készül és szeretne egy átfogó utasbiztosítást, hogy ne kelljen aggodalmaskodnia az úton. Általában ezek az aggodalmak betegségek vagy balesetek. Csapatunk olyan szolgáltatásokat is kínál, mint például: jogi segítség, fogorvosi segítség, gyógyszerek beszerzése, az elveszett poggyász kártérítése, hazaszállítás stb. Az utazási segítségnyújtási szolgáltatásokat általában nem a biztosítótársaságok irányítják, hanem az utazási segítséget nyújtó társaságok. Amikor a segítséget egy biztosítótársaság nyújtja, akkor az utazási biztosítás nevet viseli.

Az Európai Unió kötelezően előírja a Schengen Insurance elnevezésű utazási biztosítás szerződéskötését, amely magában foglalja a 30.000 euró alapfedezetet és az orvosi repatriációt. Amennyiben többet tudna meg a különböző biztosítási tervekről vagy az árakról tudna meg többet, bátran kattintson az axa-assistance.hu weboldalra és itt megtalálhat minden információt ami a biztosításokkal kapcsolatos. Weboldalunkon igénybe vehet egy utasbiztosítás kalkulátort is, ami segít önnek megtalálni a legmegfelelőbb biztosítási tervet. Ha kérdéseket tenne fel nekünk, erre is van lehetősége, csak vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, csapatunk szívesen válaszol minden kedves érdeklődő kérdésére ami az utasbiztosításokkal kapcsolatos.