Utasbiztosítás kalkulátor ingyenesen

Van-e értelme utasbiztosítást vásárolni, és ha igen mire terjed ki? Kompenzálni tudja a járatok késését, a lemondásokat és az elmulasztott összeköttetéseket, amelyek arra kényszerítik az utazókat, hogy fizessenek a szállodai tartózkodásért, az étkezésért, a tranzitért, és megtérítsék a veszteségeket, amikor a poggyász vagy az értéktárgy eltűnik.

Utasbiztosítás kalkulátor várja önt is az axa-assistance.hu weboldalon, amely segít önnek kiválasztani, hogy melyik lesz a legmegfelelőbb utazási terv az ön és családja számára. Az utazás során számos vészhelyzet előfordulhat, például a családban bekövetkezett halál, vagy ha az utazók megbetegszenek vagy megsérülnek és orvosi segítségre van szükségük külföldön. Az utazási biztosítással fizethető az utazás elmaradásának költsége is, ha terrorizmus, háborús kitörés, betegség vagy természeti katasztrófa, például földrengés, hurrikán vagy szökőár éri azt a régiót, amelyre ellátogat. Enélkül egyedül lenne. Vannak olyan utasbiztosítások, amelyek a gyakori utazókra vonatkoznak egy év alatt. Az utazási életbiztosítás hozzáadható egy meglévő életbiztosítási kötvényhez, hogy fedezze a külföldi haláleset költségeit, valamint a maradványok és a személyes dolgok azonnali hazatérésének költségeit.

A biztosítási kötvények lehetnek egyedi fedezetre, kombinációra, vagy olyan átfogó csomagként, amely minden lehetőséget lefed egyének, csoportok vagy családok számára. Bár mindig jó ötlet az utazási biztosítás megvásárlása, rendkívül fontos tudni, hogy milyen fedezetet vásárol, mivel vannak kizárások az egészségbiztosítással kapcsolatban, például ha sérülést szerez egy nagy kockázatú tevékenység miatt, például a bungee-jumping esetén. Ezekre külön fedezet jár.  További részletekért és a kalkulátor igénybe vételéért keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt.