Utángyártott toner a legjobb áron

Amikor a nyomtató kellékanyagáról van szó az irodában, sok pénzt takaríthat meg vállalkozásaként, és az utángyártott tonerkazetták környezetbarátabbak is lehetnek. Könnyen megvásárolható az interneten, általában garanciát vállalnak rájuk, hogy biztosítsák, hogy jól működjenek a nyomtatóval, és egyenletes és megbízható nyomtatási eredményeket biztosítsanak.

Utángyártott toner a legjobb áron várja az onlinetoner.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és tekintse meg termékpalettánkat a legjobb tonerekkel.  Már kaphatók minőségi utángyártott tonerkazetták. Az utángyártott tonerkazetták valóban meghaladhatják az OEM minőségét és hozamát. A kiterjedt tesztelés és kutatás-fejlesztés lehetővé tette az iparág számára, hogy olyan patronokat állítson elő, amelyek nemcsak pénzt takarítanak meg az ügyfelek számára, hanem jobb terméket is kínálnak. Vevőként mit kell megkérdeznie a potenciális szállítóktól az utángyártott kazettáikról? Milyen hozamot és sűrűséget értek el a patronok a tesztelés során?

A kapacitás a kazetta által a toner kifogyása előtt elkészített oldalak mennyisége. Győződjön meg arról, hogy a tesztelést 5%-os oldallefedettség mellett hajtják végre. Ez az ipari szabvány. Megkérdezheti, hogy használtak-e tonerfejet, ez a legjobb módja az 5%-os oldalfedettség elérésének. Legyen óvatos azokkal a cégekkel, amelyek csak az OEM hozamot adják meg, mert lehet, hogy valójában nem végeztek vizsgálatot. A sűrűség azt méri, hogy mennyire sötét a szöveg. A sűrűség általában 1,3 és 1,6 között van. Amennyiben minőséi utángyártott tonereket szeretne rendelni keressen fel minket bátran az onlinetoner.hu weboldalon és itt megtekintheti elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel nekünk az utángyártott tonerekről.