Túrázók kedvelt útitársa a kemping gázfőző

Bár kétség sem fér ahhoz, hogy a teljesen nomád körülmények között történő kirándulásoknak, kempingezéseknek van egyfajta varázsuk, bájuk, néha azért tud kényelmetlen is lenni.

Egy kemping gázfőző azonban nagyban megkönnyítheti a mindennapokat, akár sátorban, akár a szabad ég alatt vagy épp lakókocsiban tölti valaki az éjszakát. Először is kis helyet foglal utaztatás és használat során is. Emellett bőséges a választási lehetőség a különböző típusok között, ráadásul nagyon egyszerű és kényelmes a használata, gyorsa és hatékony vele a főzés. Mindenképpen egyszerűbb, mint tábortüzet rakni (pláne eső után), habár életérzésre nyilván nem ugyanazt adja. A kemping gázfőzők többnyire 1,2,3 és 4 égős kivitelezésben kaphatók.

Az egy égős kemping gázfőző egy személynek, esetleg pároknak lehet ideális választás, de egy kisebb baráti társaságnak, túrázó családoknak már érdemesebb beruháznia a több égős modellek valamelyikére, a hatékonyság és a gyorsaság növelése érdekében. A primanet.hu oldalon PB gázpalackkal és gázpatronnal működő kemping gázfőzőket is találnak az érdeklődők. Utóbbihoz csak a gázpatront kell beszerezni – melyet szintén megvásárolhatnak a primanet.hu oldalon -, majd csatlakoztatni vagy a kazettatokba, vagy az égőfej alá. A PB gázpalackkal működő kemping gázfőzőkhöz azonban szükséges a palackon kívül egy nyomáscsökkentő is, mert az nem tartozik a termékekhez. Az érdeklődők a különböző kemping gázfőzők termékleírását elolvasva megtudhatják a fontosabb műszaki adatokat, melyek ismeretében könnyebb kiválasztani az ideális típust, de a PrimaNet kollégái is szívesen segítenek, ha kérdésük van. Keressék őket bátran! Kemping gázfőző használata esetén mindig ügyeljenek a biztonsági előírások betartására, a lehetséges balesetek elkerülése végett!