Total motorolaj a jó működésért

Az autók fő működtető eleme a motor. A jó teljesítmény érdekében rendszeres karbantartást igényel, ezért arra is oda kell figyelnünk, hogy a súrlódást és kopást gátló olajat kellő időben lecseréljük. Az alkatreszek.hu weboldalon megtekinthetik, hogy melyek azok az olajok, amelyek hosszú életet biztosítanak a motornak és az alkatrészeket is megóvják.

A Total motorolaj rendkívül elterjedt a világ minden pontján és számos típusa létezik. A fejlesztéseknek köszönhetően a Total motorolajok csereperiódusa rendkívül hosszú, meghosszabbítva ez által a két olajcsere között felgyűlt kilométerek számát, ami akár 100.000 km-is is kiterjedhet haszongépjárműveknél. Ha az olajcserék ritkulnak, kevesebb a fáradtolaj mennyisége is. Az autószerviz kevesebb alkalommal való igénybe vétele által is sok pénzt lehet megspórolni.  A Total olajok szintetikus technológiával készültek, melye oxidációval szembeni rendkívüli ellenálló képességének nyújtanak. Alacsony hőmérsékleten tanúsított kiváló folyékonyságúak, ezért könnyű hidegindítást biztosítanak. A magas hőmérsékletnek is nagyon jól ellenállnak. Az alkatresz.hu weboldalon megtekinthetik, a teljes kínálatot, illetve a motorolajok kiszerelését és áregységét is.

Ha önök is minőségi motorolajt szeretnének jó áron vásárolni, megtehetik ezt a Kovács Alkatrész webáruházából, leadva rendelésüket a már említett weboldalon. A termék megrendelését megelőzően jelentkezzenek be weboldalunkra és már mehet is a kosárba a szükséges termék. Ha bármilyen kérdés merülne fel önben, tegye fel bátran telefonon, tárcsázva a +36 62/468-444-es telefonszámot, vagy írja meg e-mailben az info@kovacsauto.hu címre. Kímélje meg ön is autóját, és válasszon olajat a Total termékei közül.