Termosztát javítás sok éves tapasztalattal!

Ha megtalálta ezt a cikket, valószínűleg felteszi magának a kérdést: „Miért nem működik a termosztátom?” A termosztátoknak nincs meghatározott élettartamuk, de átlagosan legalább 10 évre számíthatunk. Egy évtized elteltével a termosztátok hibásan működhetnek a vezetékek elöregedése vagy a por felhalmozódása miatt.

Termosztát javítás vár mindenkire a budapesti-gazszerelo.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és tekintse meg árainkat ha önnek is javításra lenne szüksége. Ha nem változik az otthoni hőmérséklet a beállításkor, vagy a kijelző nem világít vagy nem reagál, akkor előfordulhat, hogy a termosztát elromlott, vagy az elemeket ki kell cserélni. A fűtés vagy a klíma nem kapcsol be? Lehetséges, hogy a termosztát vezetékhibája miatt elektromos jelek nem jutnak el a hűtő-/fűtőrendszerhez. Ha a fűtési/hűtési rendszere folyamatosan működik, és nem kapcsol ki, akkor előfordulhat, hogy a vezetékek elkoptak, vagy a termosztát nincs megfelelően kalibrálva. A termosztát törésének finomabb jele, ha a szobahőmérséklet nem egyezik. Ha az otthona zónás, akkor a helyiségek közötti hőmérséklet-különbségek normálisak. De ha otthona nincs zónázva, a ház különböző részeinek ingadozó hőmérséklete hibás termosztátra utalhat. Észrevette ezeket az árulkodó jeleket? Kövesse a lépéseket a hibás termosztát hibaelhárításához és annak eldöntéséhez, hogy kell-e hívnia egy helyi szakembert.

Győződjön meg arról, hogy a termosztát a megfelelő beállításban van. Rendben, ez egy kézenfekvő lépés, de győződjön meg arról, hogy a termosztát „fűtésre” van állítva, ha tél van, és „hűvösre”, ha nyár van. Ha a légkondicionáló vagy a fűtés folyamatosan működik, előfordulhat, hogy a termosztát „BE” állásban van. A termosztátot „AUTO” állásba kell állítani, hogy a hűtő-/fűtőrendszer ne működjön folyamatosan. További információkért megéri benézni a budapesti-gazszerelo.hu-ra.